Αγρότες έκλεισαν συμβολικά ένα ρεύμα της Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Αθηνών στο ύψος των Μαλγάρων – ΒΙΝΤΕΟ

Αγρότες από την Κεντρική Μακεδονία απέκλεισαν συμβολικά την ΠΑΘΕ, στο ύψος των Μαλγάρων. Άναψαν πυρσούς και φώναξαν «αγρότη πολέμα σου πίνουνε το αίμα».

Σύμφωνα με το thesstoday.gr, λίγο μετά τις 19:00 οι αγρότες ανάβοντας πυρσούς, απέκλεισαν το ένα ρεύμα στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης Αθηνών στο ύψος των Μαλγάρων.

Οι αγρότες έχουν στήσει τραπέζι με καρέκλες στην μέση του δρόμου σημειώνοντας πως αυτή η συμβολική κίνηση είναι ένα μήνυμα προς την κυβέρνηση. «Θα κάνουμε σύσκεψη στην ΠΑΘΕ στη μέση του δρόμου. Δε θα υποχωρήσουμε πρέπει να το καταλάβουν αυτό στην κυβέρνηση» αναφέρουν χαρακτηριστικά.

Στο σημείο βρίσκονται ισχυρές δυνάμεις της Ελληνικής Αστυνομίας για τη ρύθμιση της κυκλοφορίας και προς αποφυγήν εντάσεων.

Σύμφωνα με πληροφορίες αγρότες της Κεντρικής Μακεδονίας αύριο θα συνεδριάσουν στην Σίνδο για να αποφασίσουν τα επόμενα βήματα την κινητοποιήσεων τους. Μάλιστα στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων τους οι αγρότες αύριο αναμένεται να αποκλείσουν τα τελωνεία σε Καστοριά, Φλώρινα και Κιλκίς.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ