Άγριος ξυλοδαρμός στο Αιτωλικό

Άγριος ξυλοδαρμός στο Αιτωλικό

 

Χωρίς να έχουν ακόμη αποσαφηνιστεί οι λόγοι, πατέρας και γιός από τη Μαγούλα του Αιτωλικού, δέχθηκαν χθες, μετά από παρεξήγηση, την επίθεση μιας παρέας, στην πλατεία του Αιτωλικού, με αποτέλεσμα ο 43χρονος πατέρας να υποστεί βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και να μεταφερθεί στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Ρίου.

Το επεισόδιο ξεκίνησε από τον επαρχιακό δρόμο Αστακού–Αιτωλικού, κοντά στο Αιτωλικό, όταν ο πατέρας και ο γιος παρεξηγήθηκαν με δυο άτομα που επέβαιναν σε άλλο όχημα.

Οι δυο τους κατέβηκαν από το όχημα και,  όπως υποστηρίζεται, δέχθηκαν επίθεση με σπρέι πιπεριού. Ακολούθησε «καταδίωξη»  που κατέληξε στην πλατεία του Αιτωλικού, όπου τον 43χρονο με τον 21χρονο γιο του περίμεναν τα δυο άτομα με τα οποία είχαν παρεξηγηθεί νωρίτερα, μαζί με «ενισχύσεις»…

Ακολούθησε άγριος ξυλοδαρμός, με αποτέλεσμα πατέρας και γιος να μεταφερθούν εσπευσμένα στο νοσοκομείο του Μεσολογγίου. Εκεί διαπιστώθηκε ότι ο 43χρονος έφερε σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και διακομίστηκε στο ΠΠΝ στο Ρίο, όπου και παραμένει νοσηλευόμενος –τουλάχιστον έως να βγουν τα αποτελέσματα εξετάσεων στις οποίες έχει υποβληθεί.

Ο γιος φέρει –ευτυχώς- μόνο ελαφρά τραύματα στο πρόσωπο.

Η Αστυνομία αναζητά προς το παρόν ένα άτομο, ηλικίας 25 ετών ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του agriniopress.gr φαίνεται ότι στο επεισόδιο εμπλέκονται και άτομα που έχουν μετάσχει σε ανάλογα επεισόδια στην περιοχή πριν από μερικούς μήνες.

 

Πηγή: agriniopress.gr

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ