Άγριος ξυλοδαρμός εργαζομένου στη Ρόδο: «Αρνήθηκα να δουλέψω γι’ αυτόν και με ξυλοκόπησε»

Συγκλονιστική είναι η μαρτυρία του σερβιτόρου, που ξυλοκοπήθηκε από επιχειρηματία στην Παλιά Πόλη της Ρόδου, μόνο και μόνο επειδή αρνήθηκε να δουλέψει για λογαριασμό του.

«Από την αρχή που ήρθα να δουλέψω εδώ, τη δεύτερη εβδομάδα μου είπε “θα έρθεις να δουλέψεις για μένα, 60 ευρώ την ημέρα” και του είπα όχι, γιατί είχα αρχίσει δουλειά αλλού. Πέρασαν δύο εβδομάδες και μου είπε να πάω να δουλέψω για 70 ευρώ την ημέρα και του είπα πάλι όχι. Και τότε ξύλο.», δήλωσε το θύμα της επίθεσης, μιλώντας στο Star.

«Ο υπάλληλος μου πήρε δύο πελάτες από το δίπλα μαγαζί. Εκνευρισμένος ο ιδιοκτήτης, επιτέθηκε στον υπάλληλό μου. Τον κοπάνησε με μερικές μπουνιές και μετά, καμία 15αρια άτομα επιτέθηκαν όλοι μαζί στο παιδί», δήλωσε ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης.

«Ξαφνικά είδα 15 άτομα να χυμάνε μέσα στο μαγαζί, να πλησιάζουν φωνάζοντας στον σερβιτόρο και να του επιτίθενται. Επικράτησε πανικός. Ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου κοιτούσε παγωμένος και οι πελάτες έτρεχαν δεξιά και αριστερά στο μαγαζί για να γλιτώσουν», δήλωσε μάρτυρας στο Star.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ