Χαλάνδρι: Άγριος ξυλοδαρμός 26χρονου με σκοπό τη ληστεία

Θύμα ξυλοδαρμού έπεσε ένας 26χρονος στο Χαλάνδρι, τα ξημερώματα της Τετάρτης.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο 26χρονος μόλις είχε επιστρέψει στο σπίτι του, από νυχτερινή διασκέδαση με δυο φίλους του, όταν κάποιοι του χτύπησαν το κουδούνι. Ο 26χρονος είδε πως ήταν δύο νεαροί αλλοδαποί, οι οποίοι του ζήτησαν να βγει στο δρόμο γιατί ήθελαν να του μιλήσουν για ένα προσωπικό θέμα.

Ο 26χρονος κατέβηκε γιατί όπως είπε γνώριζε τα δύο αυτά άτομα και τότε εκείνοι άρχισαν να τον ξυλοκοπούν και να τον γρονθοκοπούν στο κεφάλι και στο σώμα τόσο με τα χέρια όσο και με ένα μεταλλικό γκλοπ.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, ο νεαρός έπεσε αιμόφυρτος στο έδαφος και οι δύο αλλοδαποί κατάφεραν να του πάρουν χρήματα, ταυτότητα, τα κλειδιά της μηχανής του αλλά και του σπιτιού του και εξαφανίστηκαν.

Στη συνέχεια, οι δύο φίλοι του κατέβηκαν από το σπίτι και τον βρήκαν αιμόφυρτο. Κάλεσαν ασθενοφόρο και ο 26χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ΚΑΤ. Την υπόθεση έχει αναλάβει το Αστυνομικό Τμήμα Χαλανδρίου.

Μάλιστα, ο 26χρονος είπε στους αστυνομικούς ότι γνώριζε τους δυο δράστες, αλλά δεν περίμενε ότι θα τον χτυπούσαν με τόση βαναυσότητα.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ