Άγριος ξυλοδαρμός 17χρονου στο κέντρο της Καβάλας – «Θα τον σκοτώσουν» – ΒΙΝΤΕΟ ντοκουμέντο

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού από ομάδα ατόμων έπεσε το βράδυ της Πέμπτης (22/02) ένας 17χρονος στο κέντρο της Καβάλας.

Σύμφωνα με το kavalanews.gr, το συμβάν σημειώθηκε λίγο μετά τις 21:00 το βράδυ, στον Δημοτικό Κήπο, όταν περαστικοί εντόπισαν τους νεαρούς να χτυπούν και να γρονθοκοπούν με μανία έναν άλλο άτομο που βρισκόταν πεσμένος στο έδαφος.

Οι πολίτες έτρεξαν να βοηθήσουν το θύμα και σύμφωνα με το τοπικό μέσο δήλωσαν σοκαρισμένοι από τα βίαια χτυπήματα, τα οποία έχουν καταγραφεί και από κάμερα με ερασιτεχνική λήψη. «Θα τον σκοτώσουν» ακούγεται να φωνάζει ένας πολίτης στο βίντεο.

«Πάνω από 20 άτομα, ήμουν μπροστά και όταν είπα παίρνω την αστυνομία επιτέθηκαν λεκτικά και σε εμένα. Η καφετέρια δίπλα και όμως κανείς δεν ενδιαφέρθηκε. Απλά ο κόσμος περνούσε και κοιτούσε. Δεν ήταν όλοι παιδιά», γράφει αυτόπτης μάρτυρας σε ανάρτησή του στα social media.

Ένας άνδρας που περνούσε από το σημείο μπαίνει στη μέση για να σώσει το νεαρό αγόρι. «Τον ακολούθησε ένας και τον βάρεσε τον έριξε πάλι κάτω και μετά συνέχισαν πάλι οι υπόλοιποι και τον βαρούσαν».

«Παιδιά εγώ μπροστά ήμουν. Δεν ήταν δύο, δεν ήταν τρεις. Ήταν πάνω από 30 άτομα και δεν ήταν όλα παιδιά. Εγώ μόνο ντροπή και απογοήτευση νιώθω να βλέπω τέτοιες εικόνες σε κεντρικότατο σημείο της πόλης από τόσα πολλά άτομα. Χάθηκε το νόημα του να είσαι άνθρωπος πια», γράφει άλλος μάρτυρας στο Facebook.

Για το συμβάν ενημερώθηκε η αστυνομία, η οποία έχει στη διάθεσή της και το βιντεοληπτικό υλικό.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ