Αγριογούρουνα έκοβαν βόλτες στην Νέα Ερυθραία – ΦΩΤΟ αναγνώστη

Συχνό φαινόμενο έχουν γίνει πλέον οι θεάσεις αγριογούρουνων σε πλατείες, δρόμους, παιδικές χαρές και γειτονιές μεγάλων πόλεων. Ο πληθυσμός των αγριόχοιρων έχει εκτοξευθεί μετά την καραντίνα και πλέον η κατάσταση έχει πάρει επικίνδυνες διαστάσεις σε αρκετές περιοχές της Ελλάδας.

Τα αγριογούρουνα φτάνουν ακόμα και σε αυλές σπιτιών προκειμένου να βρουν τροφή. Πριν από μερικές ημέρες, αγριογούρουνα εθεάθησαν σε περιοχές της Νέας Ερυθραίας.

Όπως φαίνεται σε φωτογραφίες που έστειλε αναγνώστης του enikos.gr, μία ομάδα από 6 ή 7 αγριογούρουνα έκοβε βόλτες στα δασάκια της Νέας Ερυθραίας.

Δείτε φωτογραφίες με αγριογούρουνα στην Νέα Ερυθραία:

Αγριογούρουνα Νέα Ερυθραία

Αγριογούρουνα Νέα Ερυθραία

Αγριογούρουνα Νέα Ερυθραία

Αγριογούρουνα Νέα Ερυθραία

Αποθήκευσε αυτόν τον αριθμό 6944 05 05 05

Το enikos.gr στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο enikos.gr, αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6944 05 05 05 και στείλε μέσω imessage (χωρίς χρέωση), μέσω Viber (χωρίς χρέωση), μέσω WhatsApp (χωρίς χρέωση) ή μέσω mms (με χρέωση του παρόχου).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του enikos: https://www.facebook.com/enikosgr/ και με email: [email protected]

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ