Άγριο σκηνικό στο νοσοκομείο Βόλου: «Θα σε σκοτώσω και θα σε κάψω» – 40χρονος απειλούσε και κλωτσούσε την σύζυγό του

Ένα τρομακτικό περιστατικό βίας σημειώθηκε στον Βόλο και συγκεκριμένα στους διαδρόμους της Παιδιατρικής Κλινικής του νοσοκομείου το βράδυ της Τετάρτης.

Μια μητέρα μετέφερε την 13χρονη κόρη της στο νοσοκομείο, καθώς ένιωσε αδιαθεσία. Κάποια στιγμή στην Παιδιατρική Κλινική εμφανίστηκε ο πατέρας, εναντίον του οποίου η μητέρα έχει καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα για να μην την πλησιάζει.

Ο 40χρονος τής έριξε ευθύνες ότι δεν τον ενημέρωσε για την αδιαθεσία της κόρης τους και σύμφωνα με τη μαρτυρία της γυναίκας την απείλησε ότι θα την σκοτώσει και θα την κάψει, ενώ όπως λέει, την κλώτσησε.

Επικράτησε πανικός μέσα στην κλινική και κλήθηκαν οι υπάλληλοι της εταιρείας σεκιούριτι από την είσοδο του Νοσοκομείου, για να τον απομακρύνουν, σύμφωνα με την ιστοσελίδα, gegonota.news. Εκείνος δεν αποχωρούσε και η μητέρα κάλεσε την Αστυνομία όπου τον κατήγγειλε για επίθεση, απειλή, εξύβριση και παραβίαση των ασφαλιστικών μέτρων.

Γιατροί και νοσηλεύτριες καλούσαν τον πατέρα να ηρεμήσει και να φύγει, εκείνος όμως συνέχιζε να προκαλεί φασαρία και όταν εμφανίστηκε η Αστυνομία συνελήφθη και πέρασε το βράδυ του στο κρατητήριο. Χθες οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο όπου ζήτησε προθεσμία για να δικαστεί σήμερα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ