Άγριο έγκλημα στην Αγία Βαρβάρα: Σοκάρουν οι ομολογίες των ανηλίκων – Ποια ήταν τα κίνητρα

Στη ΓΑΔΑ προσήχθησαν το βράδυ της Κυριακής η 15χρονη με τον 17χρονο φίλο της για την άγρια δολοφονία της 50χρονης γυναίκας στην Αγία Βαρβάρα. Οι δύο ανήλικοι ομολόγησαν σήμερα το φρικτό έγκλημα με τον 17χρονο Ρουμάνο να αναφέρει πως είχε βοήθεια από έναν επίσης ανήλικο Έλληνα φίλο του και όλα έγιναν ύστερα από συνεννόηση με την κόρη του θύματος. Η 15χρονη διαπληκτιζόταν συνεχώς με την μητέρα της ύστερα από τον θάνατο του πατέρα της.

Ως κίνητρα της δολοφονίας, οι δύο ανήλικοι παρουσίασαν σύμφωνα με πληροφορίες διάφορες εκδοχές, όπως οι διαφωνίες του θύματος με την 15χρονη για τον τρόπο ζωής της αλλά και τη σχέση της με τον 17χρονο, τον οποίο επέβαλε να μένει μαζί τους. Επιπλέον, κάποια λίγα χρήματα που είχε η 50χρονη στο σπίτι.

Οι συνεχείς διαπληκτισμοί έκαναν την 50χρονη να απειλήσει την κόρη της πως θα την βάλει σε αναμορφωτήριο και αυτό φαίνεται πως ώθησε τους δύο ανήλικους στη συνεννόηση για τη δολοφονία.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η 15χρονη υποστήριξε ότι η ζωή της ήταν αφόρητη κοντά της μετά το θάνατο του πατέρα της. «Με απειλούσε ότι θα με βάλει στο αναμορφωτήριο» είπε στους αστυνομικούς.

Ο Ρουμάνος είπε, μεταξύ άλλων, στους αστυνομικούς ότι διέμενε τους τελευταίους μήνες μαζί με την 15χρονη και την μητέρα της στο σπίτι τους και αρχικά είχαν αποφασίσει να την δηλητηριάσουν με υπνωτικά χάπια. Επειδή δεν μπόρεσαν, όμως, αποφάσισαν να την σκοτώσουν. Έτσι, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ – ΜΠΕ από αστυνομικές πηγές, ο 17χρονος την σκότωσε μαζί με τον ανήλικο φίλο του, ο οποίος αναζητείται.

Να σημειωθεί ότι η 15χρονη κόρη του θύματος είχε εξαφανιστεί και αναζητούνταν από τις Αρχές. Οι δύο ανήλικοι εντοπίστηκαν εχθές σε έλεγχο στις Σέρρες. Σύμφωνα με πληροφορίες, σχεδίαζαν να διαφύγουν στη Ρουμανία, μέσω Βουλγαρίας.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ