Αγρίνιο: Μεγαλείο ψυχής από τους γονείς του 18χρονου που είχε τραυματιστεί σοβαρά σε τροχαίο – Δωρίζουν τα όργανά του

Ανήμερα των Θεοφανίων ο 18χρονος Γρηγόρης «έσβησε» στην Μ.Ε.Θ. Άρτας βυθίζοντας την οικογένειά του καθώς και όλη την πόλη του Αγρινίου στο πένθος.

Σύμφωνα με το AgrinioTimes.gr η οικογένεια είχε αποφασίσει σε περίπτωση που η κατάσταση ήταν τελικά μη αναστρέψιμη να προχωρήσει σε δωρεά οργάνων κάτι το οποίο αναμένεται να συμβεί τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Την καρδιά, το ήπαρ και τα νεφρά αναμένεται να λάβουν συμβατοί λήπτες σε Νοσοκομεία των Ιωαννίνων, της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης.

Ο νεαρός νοσηλευόταν διασωληνωμένος στο Γενικό Νοσοκομείο Άρτας από την Τετάρτη, 28 Δεκεμβρίου 2022 μετά το τροχαίο στην Οδό Πατριάρχου Καλλινίκου, το βράδυ της Τρίτης, 27 Δεκεμβρίου 2022.

Η κατάσταση της υγείας του 18χρονου οδηγού του αυτοκινήτου, ο οποίος έφερε κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και τραύματα στον θώρακα ενώ είχε υποστεί ρήξη σπλήνας, δεν είχε παρουσιάσει βελτίωση.

Ο νεαρός κρατιόταν στη ζωή με μηχανική υποστήριξη, με την οικογένειά του να στέκεται στο πλευρό του όλες αυτές τις ημέρες, ελπίζοντας στο θαύμα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ