Αγρίνιο: Κλείστηκαν στο καφενείο για να μην φάνε πρόστιμο – Οι αστυνομικοί περίμεναν απ’έξω για τρεις ώρες

Κατά τη διάρκεια των αστυνομικών ελέγχων για την εφαρμογή των μέτρων κατά της διασποράς του κορονοϊού καταγράφονται αρκετά περίεργα περιστατικά. Ένα από αυτά σημειώθηκε στην περιοχή του Παναιτωλίου του δήμου Αγρινίου.

Σύμφωνα με το agrinionews.gr, η αστυνομία ειδοποιήθηκε για καφενείο που λειτουργούσε με θαμώνες και έσπευσε στο σημείο. Οι αστυνομικοί δεν μπορούσαν να μπουν μέσα στο καφενείο καθώς ο ιδιοκτήτης ήταν προετοιμασμένος και είχε κλειδώσει την πόρτα. Εντός του μαγαζιού ήταν εκείνος μαζί με έξι πελάτες.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα τόσο ο ιδιοκτήτης όσο και οι θαμώνες ήταν αποφασισμένοι να παραμείνουν εντός του καφενείο για όσο χρειαστεί προκειμένου να γλιτώσουν το πρόστιμο. Πέρασε τουλάχιστον ένα τρίωρο και οι αστυνομικοί αποχώρησαν από το σημείο.

Ωστόσο, ο καταστηματάρχης παρά την προσπάθεια του δεν τη γλίτωσε, καθώς τα στοιχεία του ήταν γνωστά και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παραβίαση των μέτρων για την πρόληψη ασθενειών και βεβαιώθηκε σε βάρος του διοικητικό πρόστιμο 5.000 ευρώ.

Πηγή πληροφοριών: agrinionews.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ