Αγρίνιο: Είχε το όπλο για σκοποβολή, λέει ο δικηγόρος του τράπερ

Είχε το όπλο για σκοποβολή, σημειώνει ο δικηγόρος του 29χρονου τράπερ, ο οποίος συνελήφθη για οπλοφορία στην Ιονία Οδό το βράδυ της Παρασκευής. Ο συνήγορος του νεαρού μουσικού έκανε λόγο για αμέλεια και έκανε γνωστό ότι θα ασκήσει έφεση.

Αγρίνιο: Ελεύθερος με αναστολή ο 29χρονος τράπερ – Κανονικά η συναυλία του απόψε

Σε δήλωση του στο agrinionews.gr, ο δικηγόρος Γιάννης Ψάρρης είπε πως ο 29χρονος κατείχε το όπλο «μετά από ενασχόλησή του με το άθλημα της σκοποβολής, αγνοώντας τον νόμο και χωρίς να έχει πρόθεση ασέβειας των κανόνων της δημόσιας τάξεως, δεν το τοποθέτησε στην οικία του».

Αναλυτικά, αναφέρει πως «ανατέθηκε στο δικηγορικό γραφείο μας, και εκπροσωπήθηκε από τον Ιωάννη Ψάρρη, ο νεαρός μουσικός, ο οποίος λόγω μιας αμελούς, μη επαναλαμβανόμενης και συμπτωματικής συμπεριφοράς, συνελήφθη χθες 27.1.23 να φέρει όπλο, το οποίο μετά από ενασχόλησή του με το άθλημα της σκοποβολής, αγνοώντας τον νόμο και χωρίς να έχει πρόθεση ασέβειας των κανόνων της δημόσιας τάξεως, δεν το τοποθέτησε στην οικία του, γεγονότα τα οποία και ελήφθησαν υπόψη από το αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αγρινίου στις 28.1.23 και του επιβλήθηκε ποινή 8 μηνών και χρηματική ποινή 600€ με τριετή αναστολή, ενώ μετά την άσκηση εφέσεως και με την προσκομιδή και νέων στοιχείων, είναι βέβαιο ότι θα απαλλαγεί της κατηγορίας».

Στον εισαγγελέα ο τράπερ που συνελήφθη στο Αγρίνιο

Ποινή 8 μηνών με αναστολή στον τράπερ

Ποινή 8 μηνών με αναστολή και πρόστιμο 600 ευρώ επιβλήθηκε στον 29χρονο τράπερ ο οποίος οδηγήθηκε σήμερα ενώπιον του εισαγγελέα με την αυτόφωρη διαδικασία.

Υπενθυμίζεται ότι οι άνδρες της ΟΠΚΕ της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου ακινητοποίησαν το όχημα για έλεγχο, κατά την διάρκεια του οποίου εντοπίστηκε ότι πάνω του έφερε ένα εννιάρι πιστόλι τύπου Glock με γεμιστήρα πλήρη φυσιγγίων.

Αγρίνιο: Συνελήφθη διάσημος τράπερ με όπλο και γεμιστήρα – Πήγαινε σε συναυλία
τράπερ όπλο
Το όπλο που είχε κάτω από την φόρμα του ο τράπερ

Ο 29χρονος αφέθηκε ελεύθερος και αναμένεται να συνεχίζει το ταξίδι του με προορισμό την Ήπειρο όπου σήμερα θα πραγματοποιήσει συναυλία που ακυρώθηκε χθες.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ