Αγρίνιο: 41χρονος κατηγορείται ότι χτύπησε παιδί που πήγε να του πει τα κάλαντα

Ένα σοβαρό περιστατικό σημειώθηκε σήμερα στο Αγρίνιο όταν τέσσερα παιδιά πήγαν να πουν τα κάλαντα των Φώτων σε μια πολυκατοικία και ένας ένοικός κατηγορείται πως βιαιοπράγησε σε βάρος ενός από τα παιδιά.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του agrinionews.gr, πρόκειται για τέσσερα παιδιά γυμνασίου, δυο αγόρια και δύο κορίτσια.

Ο ένοικος της πολυκατοικίας που φέρεται να βιαιοπράγησε σε βάρος του παιδιού, μηνύθηκε από τους γονείς του ανήλικου και συνελήφθη. Το παιδί μετέβη και στο Νοσοκομείο για τη διαπίστωση τραυμάτων στο κεφάλι.

Ωστόσο, ο 41χρονος άνδρας μήνυσε τους γονείς του παιδιού για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου και το παιδί για φθορά ξένης περιουσίας. Ο ίδιος αρνείται πως χτύπησε το παιδί με τον τρόπο που αυτό υποστηρίζει ενώ από την πλευρά του λέγεται πως οι ανήλικοι προκάλεσαν φθορές στα κουδούνια χτυπώντας τα παρατεταμένα και με το τρίγωνο, όπως είδε από κάμερα θυροτηλεφώνου.

Οι γονείς συνελήφθησαν και αφέθηκαν ελεύθεροι με προφορική εντολή Εισαγγελέα ενώ ο ένοικος της πολυκατοικίας κρατείται και αύριο θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ