Άγρια συμπλοκή μεταξύ οπαδών στη Σαμοθράκη

Άγρια συμπλοκή μεταξύ οπαδών, με μαχαίρωμα του ενός, σημειώθηκε έξω από τοπικό σύνδεσμο αθηναϊκής ομάδας το βράδυ της περασμένης Παρασκευής στη Σαμοθράκη. Τραυματίστηκαν δύο 39χρονοι, οι οποίοι τις πρωινές ώρες του Σαββάτου διακομίσθηκαν με σκάφος του Λιμενικού στο Π.Γ. Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης. Η αστυνομία έχει προχωρήσει στην σύλληψη έξι ατόμων, εκ των οποίων οι τέσσερις βρισκόταν στον σύνδεσμο και συμμετείχαν στα επεισόδια, ενώ άλλοι δυο ήταν οι τραυματίες.

Σύμφωνα με το evros-news.gr, όλα ξεκίνησαν όταν οι δύο 39χρονοι που είναι από το Σουφλί και ήταν στη Σαμοθράκη για να συμμετέχουν σε κοινωνικό γεγονός, βρισκόταν έξω από τον σύνδεσμο του Παναθηναϊκού όπου γινόταν εκδήλωση. Εκεί βρίσκονται περίπου 10 άτομα και ξεκίνησε έντονη λογομαχία με τους δύο περαστικούς, οι οποίοι φέρονται να υποστηρίζουν τον Ολυμπιακό.  Ακολούθησε άγρια συμπλοκή, με μπουνιές, κλωτσιές, μπουκάλια και μαχαίρωμα που δέχθηκε ένας από τους 39χρονος στον μηρό.

Οι δυο 39χρονοι που έφεραν πολλά χτυπήματα και στο πρόσωπο, με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου διακομίσθηκαν στην Αλεξανδρούπολη και από εκεί μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης. Αφού τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από τους γιατρούς και διαπιστώθηκε ότι δεν είχαν κάτι πολύ σοβαρό, αποχώρησαν αλλά παρέμειναν κρατούμενοι στην Αστυνομική Διεύθυνση Αλεξανδρούπολης, επειδή ήταν κατηγορούμενοι και αυτοί για συμμετοχή στην συμπλοκή.

Οι αστυνομικοί που άρχισαν τις έρευνες για τη συμπλοκή, συνέλαβαν το Σάββατο με την συνδρομή ανδρών της Ο.Π.Κ.Ε, που έφτασαν από την Αλεξανδρούπολη, ακόμη τέσσερα άτομα, τα οποία βρισκόταν στον συγκεκριμένο σύνδεσμο, από τους οποίους σύμφωνα με πληροφορίες δεν είναι κανένας απ’ την Σαμοθράκη, αλλά είχαν έρθει για επίσκεψη στο νησί από την Αθήνα. Με το πλοίο της γραμμής μεταφέρθηκαν στην Αλεξανδρούπολη όπου και κρατήθηκαν χθες βράδυ στις Φέρες (για να μην είναι στον ίδιο χώρο με τους άλλους δύο) και σήμερα οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα και οι έξι, με τους περισσότερους να έχουν ακόμα στο πρόσωπο εμφανή τα σημάδια από την άγρια συμπλοκή της Παρασκευής. Όλοι τους μετά τις απολογίες τους αφέθηκαν ελεύθεροι.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ