Άγνωστος φέρεται να έδωσε 1 εκατομμύριο ευρώ για τη θεραπεία του Παναγιώτη-Ραφαήλ – 41.000 ευρώ το μεγαλύτερο ποσό που έχει κατατεθεί λέει ο πατέρας του

Περισσότεροι από 100.000 δωρητές στήριξαν τον αγώνα της οικογένειας του Παναγιώτη – Ραφαήλ και όπως έγινε γνωστό χθες συγκεντρώθηκε το ελάχιστο απαραίτητο ποσό των 3.033.0000 ευρώ με το ποσό να έχει φτάσει την Τετάρτη τα 3.100.000 ευρώ.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το eviazoom.gr ένας από τους δωρητές έδωσε ένα εντυπωσιακό ποσό για τη θεραπεία του Παναγιώτη – Ραφαήλ.

Όπως σημειώνει η ίδια πηγή, ο άγνωστος κατέθεσε το ποσό του 1 εκατομμυρίου ευρώ και πρέπει να σημειωθεί ότι τα στοιχεία του δεν τα γνωρίζει ούτε η οικογένεια του Παναγιώτη – Ραφαήλ.«Μιλάμε για τσουνάμι αγάπης. Δεν μπορούμε να συλλάβουμε τι ακριβώς συνέβη. Πώς ξεκίνησαν τα πράγματα και που έφτασαν. Αυτό που μπορώ να σας πω με βεβαιότητα είναι ότι αν δεν υπήρχε η αγάπη του κόσμου τώρα θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα. Ευτυχώς στήριξε τον Παναγιωτάκη και σας ευγνωμονούμε όλους για αυτό», ανέφερεμ ο Γιώργος Γλωσσιώτης, ο πατέρας του Παναγιώτη – Ραφαήλ στο δελτίο ειδήσεων του Star Κεντρικής Ελλάδας.

Τα χρήματα που είχαν συγκεντρωθεί στον ειδικό λογαριασμό σήμερα το πρωί, η τελευταία ενημέρωση, ήταν 3.100.000 ευρώ, πρόσθεσε ο κ. Γλωσσιώτης και όπως τόνισε «και αυτά σας λέω ότι είναι όλα από τον κόσμο. Από μικροκαταθέσεις. Το μεγαλύτερο ποσό που έχει μπει είναι 41.000 ευρώ».

Σχετικά με την πληροφορία ότι υπάρχει κατάθεση 1 εκατ. ευρώ,ο πατέρας του Παναγιώτη-Ραφαήλ ανέφερε «δεν γνωρίζω κάτι. Μπορώ να σας πω με βεβαιότητα ότι το πρωί το ποσό ήταν στα 3,1 εκατ. ευρώ και όλα αυτά ήταν από μικροκαταθέτες».

«Θεωρούμε πως «ναι». Το υπουργείο έχει ήδη διαπραγματευτεί την τιμή, όπως και το φάρμακο», ανέφερε ο κ. Γλωσσιώτης σε ερώτηση σχετικά με τα χρήματα και αν θα φτάσουν.

Δείτε όλα όσα είπε ο κ. Γλωσσιώτης στο Star Κεντρικής Ελλάδας

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.