Άγιος Παντελεήμονας: Συνελήφθη 35χρονος από το Μπανγκλαντές για τη δολοφονία της Κουβανής τρανς

Συνελήφθη πριν από λίγο, δυνάμει εντάλματος σύλληψης, ο 35χρονος από το Μπανγκλαντές που είχε προσαχθεί νωρίτερα για την υπόθεση της άγριας δολοφονίας της Κουβανής τρανς.  Η 46χρονη Άννα είχε δολοφονηθεί στις 10 Ιουλίου μέσα στο διαμέρισμά της στον Άγιο Παντελεήμονα.

Οι αστυνομικοί έχουν συγκεντρώσει στοιχεία που φαίνεται να “δένουν” την υπόθεση, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι καθοριστικό ρόλο έπαιξαν βίντεο που έχουν στη διάθεσή τους και ρίχνουν φως στις ακριβείς συνθήκες τέλεσης του εγκλήματος. Ο ύποπτος έχει οδηγηθεί στην ΓΑΔΑ.

Τα βίντεο

Από την πρώτη στιγμή τα στελέχη του Τμήματος Ανθρωποκτονιών συγκέντρωσαν βίντεο από κάμερες ασφαλείας της περιοχής όπου βρίσκεται το σπίτι της άτυχης Άννας στον Άγιο Παντελεήμονα και αμέσως άρχισαν να «σαρώνουν» το υλικό.

Σε ένα από αυτά τα βίντεο, από κάμερα ασφαλείας της γειτονιάς, φαίνεται να έχει καταγραφεί ο δολοφόνος της 46χρονης. Στο βίντεο φαίνεται να περπατάει η 46χρονη με έναν άνδρα και να μπαίνουν μαζί στο σπίτι το μεσημέρι της Δευτέρας 10 Ιουλίου. Αυτός ο άνδρας εκτιμούσαν πως ήταν και ο δράστης του στυγερού εγκλήματος.

Επίσης, σε κοντινό με την πολυκατοικία σημείο, βιντεοληπτικό υλικό από κάμερα έχει καταγράψει έναν άνδρα να απομακρύνεται από την περιοχή, στην πλάγια όμως πλευρά του κτιρίου. Από την έρευνα που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας στον χώρο διαπίστωσαν πως ο ύποπτος έφυγε από το πλαϊνό παράθυρο του διαμερίσματος που «βλέπει» στην οδό Φυλής, καθώς η πόρτα τις ισόγειας κατοικίας βρέθηκε κανονικά κλειδωμένη, με τα κλειδιά πίσω από τη θύρα

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ενημέρωσης, οι αστυνομικοί του Ανθρωποκτονιών εξέτασαν τα καταγραφικά στις κάμερες εβδομάδες πίσω, διαπιστώνοντας τις συχνές επισκέψεις του συγκεκριμένου ανθρώπου στο διαμέρισμα της Κουβανής.

Τι πήρε μαζί του ο δολοφόνος;

Όπως είχε γράψει το enikos.gr στο σπίτι της οδού Φυλής στον Άγιο Παντελεήμονα, εντοπίστηκαν 50 αποτυπώματα. Μετά τη διαδικασία ταυτοποίησης, διαπιστώθηκε ότι κάποια από αυτά ανήκουν σε δέκα σεσημασμένους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλο το διαμέρισμα της οδού Φυλής στον Άγιο Παντελεήμονα ήταν γεμάτο αίματα.  Σε όλα τα δωμάτια, από την κρεβατοκάμαρα και το σαλόνι μέχρι το μπάνιο, υπάρχει αίμα.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν στη σκηνή του εγκλήματος ένα ψαλίδι, το οποίο πιθανότατα χρησιμοποίησε ο δράστης για να προκαλέσει τα θανατηφόρα τραύματα στον λαιμό και το στήθος της 46χρονης. Σημειώνεται πως ο ιατροδικαστής διαπίστωσε πως ο θάνατος προήλθε από αιμορραγικό σοκ, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η 46χρονη είχε αμυχές στην πλάτη της, που πιθανώς προέρχονται από χτυπήματα με μαστίγιο ή ζώνη. Επίσης, ο ιατροδικαστής έχει διαπιστώσει τραύματα και στο κεφάλι του θύματος με ένα βαρύ αντικείμενο, το οποίο μάλλον είναι ένα κηροπήγιο που εντοπίστηκε στο σπίτι. Σε κάθε περίπτωση, είναι δεδομένο ότι η γυναίκα πάλεψε με τον δολοφόνο της και βασανίστηκε.

Σημειώνεται πως δεν βρέθηκαν ίχνη παραβίασης του διαμερίσματος, ως εκ τούτου οι αστυνομικοί από την πρώτη στιγμή εκτιμούσαν ότι η Άννα πιθανόν γνώριζε τον δράστη ή με κάποιον τρόπο του επέτρεψε να μπει στο σπίτι της. Αυτός είναι και ο λόγος που το σενάριο της ληστείας δεν ήταν το πιθανότερο εξαρχής.  Μάλιστα, ο δολοφόνος μετά το έγκλημα φαίνεται να έψαξε το διαμέρισμα, ωστόσο κανείς δεν γνωρίζει ακόμα τι μπορεί να πήρε μαζί του..

Δεκάδες καταθέσεις για τη δολοφονία της 46χρονης Άννας

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, από την ΕΛ.ΑΣ. εξετάστηκαν δεκάδες άτομα, οι περισσότεροι εξ αυτών ήταν τρανς, αλλά και κάποιοι άνδρες που διαπιστώθηκε πως είχαν κλείσει ραντεβού με την 46χρονη.

Πληροφορίες του enikos.gr αναφέρουν ότι συνάδελφοί της στις καταθέσεις τους υποστήριξαν πως η 46χρονη ήταν ευέξαπτη και πολύ οξύθυμη το τελευταίο χρονικό διάστημα, και τσακωνόταν συνεχώς με άλλες τρανς. Λόγω της συμπεριφοράς της, όπως ισχυρίστηκαν, την είχαν απομονώσει και δούλευε μόνη της.

Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, οι αξιωματικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, εξετάζουν ακόμη και το ενδεχόμενο ο δράστης της δολοφονίας να είναι κάποιος πελάτης της, τον οποίο η 46χρονη μπορεί να εκβίαζε πως θα αποκάλυπτε τις συναντήσεις τους.

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ