Άγιος Παντελεήμονας: Μέλος της συμμορίας των «Lions» ο δολοφόνος του 35χρονου Αφγανού – Πώς έγινε η σύλληψή του

Ένας σκληρός κακοποιός, που φέρεται να ανήκει στη συμμορία των «Lions», είναι ο δράστης της δολοφονίας του 35χρονου Αφγανού, το βράδυ της 8ης Μαρτίου, στον Άγιο Παντελεήμονα.

Ο 24χρονος δράστης συνελήφθη από τους αστυνομικούς χθες, την ώρα που είχε πάει να παραλάβει τον γιο του και τον έβαζε σε ένα ταξί για να φύγει.

Αρχικά, η υπόθεση δολοφονίας του 35χρονου Αφγανού είχε αποδοθεί σε συμπλοκή μεταξύ συμμοριών Αφγανών. Ωστόσο, από την έρευνα προέκυψε τελικά ότι επρόκειτο για ξεκαθάρισμα μεταξύ μελών της συμμορίας, όπου ανήκε ο Αφγανός, με αυτήν στην οποία είναι μέλος ο 24χρονος δράστης, με αντικείμενο τον έλεγχο της διακίνησης ναρκωτικών στην περιοχή.

Εκείνο το βράδυ, ο δράστης είχε βγάλει όπλο και είχε πυροβολήσει εν ψυχρώ στο κεφάλι τον 35χρονο έξω από ένα κατάστημα με ναργιλέδες στη διασταύρωση των οδών Ηπείρου και Μιχαήλ Βόδα.

Σημειώνεται ότι ο 24χρονος, όπως αναφέρουν σχετικές πληροφορίες, φέρεται να εμπλέκεται και σε άλλα επεισόδια πυροβολισμών, αλλά και σε απόπειρες ανθρωποκτονιών, που είχαν γίνει στο παρελθόν.

Οι «Lions» αποτελούν μία σκληρή συμμορία που εμπλέκεται σε υποθέσεις εμπορίας ναρκωτικών και εκβιασμών, στο κέντρο της Αθήνας.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ