Άγιος Παντελεήμονας: Καταδικάστηκαν μητέρα και σύντροφος – “Δεν αντέχω άλλο”, ξέσπασε η πρόεδρος για το σπίτι κολαστήριο

Βαριές ποινές επέβαλε το δικαστήριο στη μητέρα και τον πατριό των τριών μικρών παιδιών, που βρέθηκαν να ζουν υπό άθλιες συνθήκες, στο σπίτικολαστήριο, στον Άγιο Παντελεήμονα.

Μάλιστα, προβλήθηκε βίντεο μέσα στην αίθουσα του δικαστηρίου, που έδειχνε την κατάσταση των μικρών παιδιών, το οποίο σόκαρε όλη την έδρα. Ενδεικτικό είναι ότι η πρόεδρος σταμάτησε την προβολή του βίντεο αναφωνώντας “δεν αντέχω άλλο, σταματήστε”, σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha.

Το Τριμελές Αυτόφωρο καταδίκασε σε οκτώ χρόνια κάθειρξη χωρίς αναστολή την 30χρονη μητέρα και τον 54χρονο σύντροφό της για έκθεση ανηλίκων σε κίνδυνο. Διάφορα έντομα και τρωκτικά κατέτρωγαν τα τρία ανήλικα παιδιά, τα οποία η μητέρα και ο πατριός τους τα έβγαζαν για επαιτεία, κυκλοφορούσαν χωρίς ρούχα, ξυπόλητα και έτρωγαν από το έδαφος. Επί έναν χρόνο ο πατέρας χρησιμοποίησε όλα τα ένδικα μέσα ώστε να δει και να οδηγήσει τις κοινωνικές υπηρεσίες στο συγκεκριμένο σπίτι.

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, η 30χρόνη μητέρα δεν εμφανίστηκε σήμερα στο Τριμελές Αυτόφωρο, όπου δικαζόταν, ωστόσο, η ποινή που της επέβαλε το δικαστήριο ήταν η μεγαλύτερη και θα οδηγηθεί αμετάκλητα στη φυλακή.

«Της επιβλήθηκε οκτώ χρόνια κάθειρξη, χωρίς αναστολή, θα οδηγηθεί στις φυλακές», εξήγησε ο δικηγόρος του πατέρα, Νίκος Αθανασακόπουλος.

Στο δικαστήριο κατέθεσαν, εκτός από τους αστυνομικούς που μπήκαν στο σπίτι και γείτονες της 30χρονης, που περιέγραψαν το δράμα που ζούσαν τα τρία ανήλικα: «Δικαιώθηκε ο άνθρωπος αυτός που έτρωγε ξύλο επί ένα χρόνο. Το είχα δει μπροστά στα μάτια μου, δύο φορές» δήλωσε ο διαχειριστής της πολυκατοικίας.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ