Άγιος Παντελεήμονας: Η σοκαριστική κατάθεση της 31χρονης και η προκλητική δήλωση του δράστη ότι “μόνο την χτύπησα”

Σοκ και οργή προκαλούν τα νέα στοιχεία για την υπόθεση της ομηρίας και της κακοποίησης της 31χρονης γυναίκας από τον Αιγύπτιο σύντροφό της, στον Άγιο Παντελεήμονα. Ο δράστης της βάρβαρης επίθεσης κρίθηκε σήμερα προφυλακιστέος, έπειτα από την συμπληρωματική δίωξη που ασκήθηκε σε βάρος του για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Είχε προηγηθεί η σοκαριστική κατάθεση της 31χρονης στον ανακριτή, χθες. Η γυναίκα, που βρισκόταν σε πολύ άσχημη κατάσταση, είπε χαρακτηριστικά στον ανακριτή ότι “έτρεχε αίμα από τα αυτιά μου, τη μύτη μου και το στόμα μου”, όπως μετέδωσε το Mega. Ανέφερε επιπλέον, ότι ο δράστης επιχείρησε να την χτυπήσει και με έναν ναργιλέ, κατά τη διάρκεια της επίθεσης που εξαπέλυσε εναντίον της στο διαμέρισμά του, στον Άγιο Παντελεήμονα.

 

Άγιος Παντελεήμονας

Άγιος Παντελεήμονας: Η προκλητική απολογία του δράστη

Ο 34χρονος δράστης, που ξυλοκόπησε άγρια την 31χρονη και μετέδιδε live στα social media την επίθεση, απειλώντας να ανατινάξει ολόκληρη την πολυκατοικία με φιάλη υγραερίου, εμφανίστηκε προκλητικός στην απολογία του.

“Μόνο την χτύπησα”, φέρεται να είπε στις ανακριτικές Αρχές και ισχυρίστηκε ότι είχε θυμώσει επειδή η σύντροφός του είχε βγει μόνη της την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. “Ήμουν ιδιαίτερα εκνευρισμένος διότι δεν βρεθήκαμε με την σύντροφο μου την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, εκείνη βγήκε μόνη της, δεν απαντούσε στις κλήσεις και ανέβαζε βίντεο στο Facebook από την έξοδό της, γεγονός που με στεναχώρησε. Δηλώνω μετανιωμένος για την πράξη μου και ζητώ συγγνώμη”, είπε στην απολογία του.

Την ίδια φράση ψέλλισε και κατά την έξοδό του από το γραφείο του ανακριτή, όταν πλέον είχε κριθεί προφυλακιστέος.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ