Άγιος Δημήτριος: Απελπισμένοι οι κάτοικοι – Απέραντο πάρκινγκ οχημάτων τα πεζοδρόμια – ΦΩΤΟ αναγνώστη

Σε απόγνωση βρίσκονται οι κάτοικοι της οδού Σουλίου στο Μπραχάμι στον Άγιο Δημήτριο, καθώς κάθε φορά που βγαίνουν από το σπίτι τους κινδυνεύουν.

Όπως καταγγέλλει στο enikos.gr κάτοικος της περιοχής, τα πεζοδρόμια έχουν μετατραπεί σε πάρκινγκ οχημάτων και όσοι θέλουν να κυκλοφορήσουν στην περιοχή πρέπει να περπατήσουν στο οδόστρωμα, θέτοντας σε κίνδυνο τη ζωή τους καθώς τα οχήματα που κυκλοφορούν αναπτύσσουν μεγάλες ταχύτητες. Όπως τονίζει η κάτοικος της περιοχής, οι άνθρωποι με κινητικά προβλήματα, οι ηλικιωμένοι και οι μητέρες με παιδιά (ιδιαίτερα εκείνες με καροτσάκια) δεν έχουν χώρο να κυκλοφορήσουν.

Σε φωτογραφίες που έστειλε  αναγνώστρια του enikos.gr, φαίνονται Ι.Χ. αυτοκίνητα, μηχανές, οχήματα ταξί, βανάκια και φορτηγά να έχουν παρκάρει πάνω στα πεζοδρόμια και αφήνουν ελάχιστο έως καθόλου χώρο για τους πεζούς. Επίσης τονίζει ότι ούτε η κατασκευή των πεζοδρομίων βοηθάει, καθώς σε ορισμένα σημεία στενεύουν επικίνδυνα και σε άλλα καταλήγουν σε κάδους απορριμμάτων, ενώ σε πολλές περιπτώσεις στύλοι ηλεκτροδότησης και δέντρα «ξεφυτρώνουν» από το πουθενά, εμποδίζοντας τους πεζούς.

Σύμφωνα με την καταγγελία, οι κάτοικοι της περιοχής έχουν απευθυνθεί επαλειμμένα στην Δήμαρχο Αγίου Δημητρίου και της έχουν προτείνει την μονοδρόμηση της οδού και την ανάπλαση των πεζοδρομίων, όμως οι επιχειρηματίες της περιοχής αντιδρούν.

Δείτε τις φωτογραφίες που έστειλε αναγνώστρια του enikos.gr:

Πεζοδρόμιο Μπραχάμι Άγιος Δημήτριος Πεζοδρόμιο Μπραχάμι Άγιος Δημήτριος Πεζοδρόμιο Μπραχάμι Άγιος Δημήτριος Πεζοδρόμιο Μπραχάμι Άγιος Δημήτριος Πεζοδρόμιο Μπραχάμι Άγιος Δημήτριος Πεζοδρόμιο Μπραχάμι Άγιος Δημήτριος Πεζοδρόμιο Μπραχάμι Άγιος Δημήτριος Πεζοδρόμιο Μπραχάμι Άγιος Δημήτριος Πεζοδρόμιο Μπραχάμι Άγιος Δημήτριος Πεζοδρόμιο Μπραχάμι Άγιος Δημήτριος Πεζοδρόμιο Μπραχάμι Άγιος Δημήτριος Πεζοδρόμιο Μπραχάμι Άγιος Δημήτριος Πεζοδρόμιο Μπραχάμι Άγιος Δημήτριος Πεζοδρόμιο Μπραχάμι Άγιος Δημήτριος

Πεζοδρόμιο Μπραχάμι Άγιος Δημήτριος

Πεζοδρόμιο Μπραχάμι Άγιος Δημήτριος Πεζοδρόμιο Μπραχάμι Άγιος Δημήτριος Πεζοδρόμιο Μπραχάμι Άγιος Δημήτριος Πεζοδρόμιο Μπραχάμι Άγιος Δημήτριος Πεζοδρόμιο Μπραχάμι Άγιος Δημήτριος Πεζοδρόμιο Μπραχάμι Άγιος Δημήτριος

Στείλτε μας βίντεο ή φωτογραφία

Το enikos.gr στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο enikos.gr, αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6944 05 05 05 και στείλε μέσω imessage (χωρίς χρέωση), μέσω Viber (χωρίς χρέωση), μέσω WhatsApp (χωρίς χρέωση) ή μέσω mms (με χρέωση του παρόχου).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του enikos: https://www.facebook.com/enikosgr/ και με email: [email protected]

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ