Άγιοι Θεόδωροι: Στον εισαγγελέα οι δύο δράστες της δολοφονίας της 73χρονης – ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, οδηγήθηκαν πριν από λίγο στον εισαγγελέα Κορίνθου, οι δύο καθ’ ομολογίαν δράστες της φρικτής δολοφονίας της 73χρονης γυναίκας, στους Αγίους Θεοδώρους.

Οι δύο Ρομά, ηλικίας 26 και 28 ετών, παρουσιάστηκαν αυτοβούλως στο Τμήμα Ασφαλείας Μεγάρων και έπειτα από ανάκριση περιέγραψαν με κάθε λεπτομέρεια τα όσα συνέβησαν στις 7 Δεκεμβρίου.

Και οι δύο εμφανίστηκαν μετανιωμένοι που τραυμάτισαν θανάσιμα την 73χρονη γυναίκα, με το αυτοκίνητό τους, με αφορμή την χρυσή αλυσίδα που φορούσε στο λαιμό και την οποία επιχείρησαν να κλέψουν.

Όπως παραδέχτηκαν, είχαν προσέξει ότι η 73χρονη φορούσε την αλυσίδα στη λαϊκή αγορά της περιοχής, όπου είχαν μεταβεί νωρίτερα την ίδια ημέρα ώστε να πουλήσουν υαλοκαθαριστήρες, κι έτσι της έστησαν καρτέρι.

Σημειώνεται πως όπως ανακοινώθηκε χθες από την ΕΛ.ΑΣ. ο 28χρονος έχει κατηγορηθεί στο παρελθόν για απόπειρα ανθρωποκτονίας, ληστείες, παράβαση του νόμου «περί όπλων» και διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών, ενώ ο 26χρονος για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών και ληστείες.

Πηγή: korinthostv.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ