Άγιοι Ανάργυροι: «Να κοιτάξουν στα μάτια την μητέρα και να πουν “εγώ δεν έδωσα περιπολικό στην κόρη σου”» – Ξεσπά η ξαδέλφη της 28χρονης

Ξέσπασε η ξαδέλφη της 28χρονης Κυριακής, η οποία έπεσε νεκρή έξω από το ΑΤ των Αγίων Αναργύρων από τις πολλαπλές μαχαιριές που δέχθηκε από τον πρώην σύντροφό της. «Αυτοί από το Τμήμα, να κοιτάξουν στα μάτια την μητέρα της και να της πουν “κουράγιο, εγώ δεν έδωσα περιπολικό στην κόρη σου, γιατί δεν πήρα στα σοβαρά τα λόγια της» ανέφερε, μεταξύ άλλων.

Η ίδια μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με την Ζήνα», δεν μπορεί να κρύψει την οργή της για την άγρια δολοφονία της Κυριακής. «Δεν υπάρχουν συναισθήματα, το μόνο που σκέφτεσαι είναι οι στιγμές που είχες ζήσει με την Κυριακή, δεν υπάρχουν συναισθήματα» τόνισε και πρόσθεσε:

«Γνωρίζαμε ότι κάποιες φορές ήταν κακοποιητικός. Να καταγγείλω ότι υπήρχε περιπολικό έξω και ότι η Κυριακούλα πήγε αβοήθητη; Ότι πήρε τηλέφωνο να ζητήσει περιπολικό και της είπαν ότι δεν είναι ταξί; Δεν είναι ταξί; Παιδιά, ο άνθρωπος θέλει να βγει ότι είναι άρρωστος. Δεν είναι άρρωστος, είναι ένας δολοφόνος που αφαίρεσε την ζωή της 28χρονης!».

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ