Άγιοι Ανάργυροι: «Εάν μου έλεγε ότι την είχε χτυπήσει, θα τον είχα σκοτώσει» – Ξεσπά ο πατέρας της 28χρονης που δολοφονήθηκε από τον πρώην σύντροφό της

Ο πατέρας της 28χρονης που δολοφονήθηκε από τον πρώην σύντροφό της έξω από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων, ξέσπασε μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με την Ζήνα».

«Η κόρη μου τα είχε με αυτό το απόβρασμα, τον τεμπέλη που δεν δούλεψε ποτέ στη ζωή του. Τον είχε και τον τάιζε. Χώρισαν 2 μήνες τώρα και από την ζήλεια του την σκότωσε. Δεν μου είχε αναφέρει ποτέ ότι την είχε χτυπήσει γιατί ήξερα ότι θα πάω να τον βουτήξω και θα τον κάνω ασήκωτο, ενώ μου το είχε πει η μάνα της. Είχε σπουδάσει παιδαγωγικά, αγαπούσε τα παιδιά. Ήταν άγγελος, δεν πείραξε κανέναν. Τα έχω από μωρά. Από 5-6 χρονών, τα έχω μεγαλώσει εγώ επειδή χώρισα με τη γυναίκα μου, αλλά τα παιδιά μείνανε σε εμένα. Εάν μου έλεγε κάτι θα τον είχα σκοτώσει εγώ».

Τι λέει η γιαγιά της 28χρονης κοπέλας

Στην εκπομπή μίλησε και η γιαγιά της νεαρής κοπέλας: «Δεν μ’ άρεσε σαν άνθρωπος. Την χτύπαγε πολλές φορές από ό,τι έμαθε. Δεν ξέρω τι έγινε. Μένανε μαζί. Κάπου κάπου ερχόταν εδώ. Εγώ τα μεγάλωσα και τα δύο. Και το λύκειο εδώ το έβγαλαν. Δεν μπόρεσε να πιάσει δουλειά σε παιδικό σταθμό. Τώρα τελευταία ήρθε για να μείνει εδώ και ξαναέφυγε», είπε μεταξύ άλλων.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ