Αγία Βαρβάρα: Τι “βλέπει” η ΕΛ.ΑΣ. για τον θάνατο της 64χρονης

Σοκ το βράδυ της Πέμπτης στην Αγία Βαρβάρα Αττικής. Μια γυναίκα 64 ετών εντοπίστηκε βαριά τραυματισμένη, έξω από το σπίτι της. Κατέληξε λίγο αργότερα στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας, όπου διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Η ΕΛ.ΑΣ. αποδίδει τον θάνατό της σε εγκληματική ενέργεια.

Η άτυχη γυναίκα βρέθηκε σύμφωνα με το OPEN, από διερχόμενους πολίτες με τραύματα στο κεφάλι, στη συμβολή των οδών Αιόλου και Πραξιτέλους, όπου βρίσκεται η οικία της. Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής προκειμένου να διαπιστωθεί το τι ακριβώς συνέβη.

Πληροφορίες της ΕΡΤ ανέφεραν ότι υπάρχει και βιντεοληπτικό υλικό που εξετάζουν οι Αρχές. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η γυναίκα ήταν διαζευγμένη και είχε μια κόρη.

Τι είπε η γειτόνισσα της 64χρονης

Όπως είπε, μιλώντας στον ΑΝΤ1, μια γειτόνισσα, “η κόρη μου άκουσε κάτι σαν βεγγαλικά αλλά δεν ήταν πολύ δυνατά. Είδαν μια γυναίκα κάτω και είχε αίματα. Εκείνη την ώρα ανέπνεε η γυναίκα. Και μετά ενημερωθήκαμε από την Αστυνομία ότι πέθανε”. Όπως είπε η ίδια, “τρελαθήκαμε… Έχουμε πάθει σοκ… σοκ”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ