Αγία Βαρβάρα: Μετανιωμένος ο 75χρονος για τη δολοφονία της πρώην συζύγου του – Tι λέει ο συνήγορός του

Μετανιωμένος εμφανίζεται ο 75χρονος ο οποίος φέρεται να ομολόγησε τη δολοφονία της εν διαστάσει συζύγου του στην Αγία Βαρβάρα, σύμφωνα με τον συνήγορο του Θοδωρή Μαντά. Συγκεκριμένα, ο συνήγορος του κατηγορουμένου σε δήλωση του αναφέρει πως το έγκλημα αποτελεί “την κορύφωση μιας οικογενειακής τραγωδίας. Μια πράξη την οποία προφανώς κανείς δεν επικροτεί. Οφείλεται στην έκρηξη του θυμικού μετά από μια έντονη δικαστική διαμάχη, η οποία επέφερε το αποτέλεσμα αυτό”. “Ο δράστης έχει ήδη μετανιώσει για την πράξη του. Αυθορμήτως παραδόθηκε στις Αρχές και ανέλαβε την ευθύνη της πράξεως του, παραδίδοντας και το όπλο του εγκλήματος” σημειώνει ο κ. Μαντάς.

Σε βάρος του 75χρονου ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση, οπλοφορία και οπλοχρησία. Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε στον ανακριτή από τον οποίο ζήτησε και έλαβε προθεσμία για την ερχόμενη Τρίτη.

Η απολογία

“Όταν με είδε μου μίλησε απαξιωτικά. Της ζήτησα τα κοσμήματα της οικογένειάς μου και είπε χέστηκα ρε μαλάκα. Την πυροβόλησα και έφυγα. Πήγα προς το Δαφνί και έμεινα εκεί για ώρες. Είμαι 75 ετών, με είχε ανασφάλιστο για πολλά χρόνια και δεν είχα σύνταξη. Το όπλο είναι παλιό και το είχα βρει σε μία μετακόμιση που είχε βοηθήσει ένα φίλο. Αυτό που περνούσα σε επίπεδο απαξίωσης όλα αυτά τα χρόνια δεν περιγράφεται. Με είχε αποκλείσει οικονομικά από τα πάντα. Με είχε αποκόψει από τα παιδιά και τα εγγόνια μου”, φέρεται να υποστήριξε ο 75χρονος στην απολογία του.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ