Αυτός είναι ο σεσημασμένος κακοποιός που δολοφόνησε την 80χρονη στα Καμίνια – Συνελήφθη στη Βουλγαρία

Στη σύλληψη του 44χρονου, ο οποίος θεωρείται ως ο φυσικός αυτουργός της άγριας δολοφονίας της 80χρονης γυναίκας στα Καμίνια, το 2018, προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές.

Ο 44χρονος Έλληνας συνελήφθη στη Βουλγαρία, βάσει διεθνούς εντάλματος σύλληψης. Ο ΣΚΑΪ δημοσίευσε μία φωτογραφία του από τους λογαριασμούς που διατηρεί στα social media.

Σύμφωνα με την αστυνομία, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, πρόκειται για σεσημασμένο κακοποιό, ο οποίος είχε κατηγορηθεί στο παρελθόν για ληστεία, κλοπές, ναρκωτικά, σωματικές βλάβες, εμπρησμό και βιασμό.

Σημειώνεται ότι ήδη για την υπόθεση έχουν συλληφθεί και κρατούνται μία 39χρονη υπήκοος Βουλγαρίας, που είναι η σύντροφος του 44χρονου, και ένας 40χρονος Έλληνας γείτονας της άτυχης ηλικιωμένης, που κατηγορείται για ηθική αυτουργία στη δολοφονία. Ο τελευταίος είχε κατηγορηθεί για ληστείες, κλοπές και ναρκωτικά.

Οι δράστες είχαν μπει στο διαμέρισμα της 80χρονης προκειμένου να την ληστέψουν. Αφού την φίμωσαν, την έδεσαν και την ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου με αποτέλεσμα η ηλικιωμένη να αφήσει την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο όπου διακομίστηκε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ