Αυτόπτης μάρτυρας στον ANT1: Η κόρη του Γιάννη Σκαφτούρου έγινε ασπίδα για να τον προστατέψει από τις σφαίρες – ΒΙΝΤΕΟ

Λίγες ώρες μετά τη μαφιόζικη εκτέλεση του Γιάννη Σκαφτούρου, αυτόπτης μάρτυρας μίλησε στον ΑΝΤ1 και εξήγησε το τι ακριβώς είδε, δηλώνοντας ότι η κόρη του θύματος έγινε ασπίδα για να τον προστατέψει.

«Ακούγαμε να πέφτουν βροχή οι πυροβολισμοί. Ήρθαν από την πίσω πλευρά της μονοκατοικίας, εμφανίστηκαν ξαφνικά από τα δέντρα, πυροβολούσαν και πήδηξαν τον αυλότοιχο πάτησαν την αυλή και έφυγαν από μπροστά. Η κόρη του έβαλε το σώμα της μπροστά για να προστατέψει τον πατέρα της», δήλωσε σχετικά.

Η σύζυγος του άνδρα τον οποίον σταμάτησαν οι δράστες για να του πάρουν το αυτοκίνητο, περιέγραψε πως είδαν μία μηχανή πεσμένη στο δρόμο και σταμάτησαν θεωρώντας ότι έχει γίνει τροχαίο.

Σταμάτησε να δει που είναι οι επιβάτες και αν είναι καλά και ξαφνικά εμφανίστηκαν δυο άτομα μετρίου αναστήματος, φορούσαν κουκούλες και μιλούσαν σπαστά ελληνικά. Τον ξάπλωσαν κάτω και του είπαν να μην κουνηθεί.

Ο ίδιος φέρεται να είπε στους δράστες: «μην μου κάνετε κακό έχω τρία παιδιά, πάρτε το κλειδί». Την ώρα που έκανε όπισθεν ο ένας έπεσε στο αυλάκι ο πίσω τροχός και κόλλησε.

Τον χτύπησαν στο κεφάλι και εγκατέλειψαν το όχημα, φεύγοντας.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ