Αυτοκτονικές τάσεις έχει η Σταμάτη

Αυτοκτονικές τάσεις έχει η Σταμάτη

Μήπως βλάψει τον εαυτό της η Βίκυ Σταμάτη φοβούνται οι γιατροί που φροντίζουν στο Δαφνί. Η φαρμακευτική της αγωγή είναι ιδιαίτερα βαριά και την έχουν σε καταστολή ώστε να μην επιχειρήσει να κάνει κακό στον εαυτό της.

Η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου εισήχθη στο ψυχιατρικό νοσοκομείο στις 9 Οκτωβρίου με συμπτώματα έλλειψης συνείδησης αλλά μέχρι και σήμερα δεν παρουσιάζει σημάδια βελτίωσης με αποτέλεσμα να ανησυχούν τόσο οι γιατροί όσο και οι δικοί της άνθρωποι.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της κ. Κούγια, οι γιατροί λένε πως πάσχει από βαριά καταθλιπτική συνδρομή με αυτοκτονικές τάσεις και πως η κατάστασή της είναι ιδιαίτερα δύσκολη. Όπως επισημαίνει ο δικηγόρος της η αυστηρή αστυνομική φρούρηση κάνει την κατάσταση ακόμα πιο δύσκολη αφού δεν της επιτρέπουν ούτε μια βόλτα στο διάδρομο συνοδεία νοσηλευτή αλλά και  επισκέψεις συγγενών της.

Όπως εκτιμούν οι γιατροί, η νοσηλεία της αναμένεται να διαρκέσει αρκετά αφού εισήχθη με «ακούσια εντολή» εισαγγελέα που σημαίνει ότι πάσχει από ψυχική διαταραχή  και δεν είναι σε θέση να κρίνει για το συμφέρον της υγείας ή της νοσηλείας της.

Πηγή: Espresso

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ