Αυτοκίνητο τυλίχτηκε στις φλόγες στη μέση του δρόμου στη Θεσσαλονίκη – ΦΩΤΟ αναγνώστη

Στις φλόγες τυλίχθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής ένα αυτοκίνητο μπροστά στο “Μακεδονία Παλλάς”, στη Λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου, στη Θεσσαλονίκη. Στο όχημα επέβαινε μία τετραμελής οικογένεια από την Καστοριά (πατέρας, μητέρα και δύο παιδιά), η οποία πρόλαβε να το εγκαταλείψει έγκαιρα. Στο σημείο έσπευσαν τρία πυροσβεστικά οχήματα με οκτώ πυροσβέστες και έσβησαν τη φωτιά, ωστόσο, το αυτοκίνητο καταστράφηκε ολοσχερώς.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο πατέρας της οικογένειας στο GRTimes.gr, η φωτιά ξεκίνησε ξαφνικά από το μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου, ενδεχομένως από το σύστημα κλιματισμού και επεκτάθηκε πολύ γρήγορα σε ολόκληρο το αυτοκίνητο. Η οικογένεια κατευθυνόταν προς το αεροδρόμιο Μακεδονία, προκειμένου να ταξιδέψει στην Κρήτη για τις καλοκαιρινές της διακοπές.

Τόσο η μητέρα όσο και ο πατέρας δήλωσαν ότι η σημερινή τους περιπέτεια δεν πρόκειται να τους καταστρέψει τα σχέδια για το ταξίδι. “Υπάρχουν τα πράγματα που φτιάχνονται και αυτά που δεν φτιάχνονται” δήλωσε χαρακτηριστικά η μητέρα της οικογενείας.

Δείτε φωτογραφίες που έστειλε αναγνώστης του enikos.gr:

Το enikos.gr στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο enikos.gr, αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6944 05 05 05 και στείλε μέσω imessage (χωρίς χρέωση), μέσω Viber (χωρίς χρέωση), μέσω WhatsApp (χωρίς χρέωση) ή μέσω mms (με χρέωση του παρόχου).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του enikos: https://www.facebook.com/enikosgr/ και με email: [email protected]

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ