Αυτό είναι το μαγαζί που “τα σπάει”… στην κυριολεξία

Ίσως σε έναν από τους πιο δημιουργικούς δρόμους του κέντρου της Αθήνας, την οδό Πιττάκη στο Ψυρρή, στήθηκε με πολύ χιούμορ και μεράκι ένα ακόμα ιδιαίτερο μαγαζί με ευφάνταστους ιδιοκτήτες.

Το υπόγειο μαγαζί «Λίμπα» καλεί κάθε Αθηναίο και ταξιδιώτη να περάσει καλά, κάνοντάς τα όλα «γυαλιά καρφιά». Οι ιδιοκτήτες του μαγαζιού προσφέρουν σε όσους κατέβουν τα σκαλιά του μαγαζιού τους από μπουκάλια μέχρι και τηλεοράσεις με έναν και μοναδικό σκοπό: να γίνουν θρύψαλα.

Αν και η Αθήνα είναι γνωστή για τα μαγαζιά της, τη νυχτερινή ζωή και τις πολλές ζωντανές γειτονιές της, ωστόσο λίγα πράγματα έχει να επιδείξει σε εναλλακτικούς τρόπους διασκέδασης ή εμπειρικών παιχνιδιών, «ιδέες» πολύ διαδεδομένες στις υπόλοιπες πόλεις του εξωτερικού.

«Βλέπουν την είσοδο, τους αρέσει και κατεβαίνουν να δουν τι είναι. Είναι πολύ πιο πρόθυμοι να ψάξουν κάτι το διαφορετικό και η αλήθεια είναι πως τους αρέσει πολύ», λέει στον «Ε.Τ.» η Ελένη, συνιδιοκτήτρια του μαγαζιού.

Οι επισκέπτες επιλέγοντας τη δική τους μουσική, μπορούν να ξεκινήσουν καταστρέφοντας 8 γυάλινα μπουκάλια και να επιλέξουν ανάμεσα στα υπόλοιπα πακέτα που συμπεριλαμβάνουν πιάτα, τηλεοράσεις, κινητά τηλέφωνα, ποτήρια και βάζα.

Στους δύο ειδικά διαμορφωμένους χώρους εισέρχονται ανά δύο άτομα, φορώντας απαραίτητα τις στολές τους, και σπάνε τα πάντα για όσο χρόνο θέλουν.

Όλα τα αναλώσιμα τα προμηθεύονται από εργοστάσιο ανακύκλωσης, όπου και καταλήγουν τα θραύσματα, ενώ τα περισσότερα πιάτα και ποτήρια είναι καινούρια.

Πηγή: Ελεύθερος Τύπος

Διαβάστε επίσης:

Η στοματική υγιεινή έχει τα μυστικά της

Οι αστρολογικές προβλέψεις για τον Φεβρουάριο – ΒΙΝΤΕΟ

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ