Αφροδίτη Λατινοπούλου: Η κούκλα στα σκουπίδια της λήθης

Απέδειξε ότι ζούσε και εξακολουθεί να ζει στον κόσμο της πρόκλησης, αμετανόητη. Η Αφροδίτη Λατινοπούλου επιχείρησε από την αρχή να προκαλέσει εξαπολύοντας οχετούς και ποτέ δεν έμαθε από τις αλλεπάλληλες κατραπακιές που έτρωγε, μετά τις προκλήσεις της προς την ελληνική κοινωνία.

Η Αφροδίτη Λατινοπούλου, δεν έμαθε ούτε από την τελευταία κατραπακιά που έφαγε και μάλιστα από το κόμμα που επιχείρησε πολλές φορές να προσεταιριστεί, αλλά χωρίς επιτυχία. Παρά το ότι ανακοινώθηκε ως Υποψήφια Βουλευτής της Α’ Θεσσαλονίκης με τη Νέα Δημοκρατία, στις Εθνικές Εκλογές του Ιουλίου το 2019, δεν κατάφερε να εκλεγεί.  Μετά τον χθεσινό αποκλεισμό της από τα ψηφοδέλτια του κυβερνώντος κόμματος, η Λατινοπούλου αντέδρασε δημοσιεύοντας φιλική προς εκείνην ανάρτηση που κατήγγειλε τον αποκλεισμό, ως φασιστική ενέργεια.

Λατινοπούλου Instagram

Οι σπουδές της στη Νομική Σχολή δεν ήταν αρκετές για να “ανοίξουν” το μυαλό της. Η αρχή έγινε πέρσι όταν τα έβαλε με όσες γυναίκες επιλέγουν να μην ξυρίζουν τις μασχάλες τους ή τα πόδια τους.

Ο σάλος που προκάλεσε πέρσι δεν την πτόησε. Επόμενος στόχος της ήταν η κοινότητα ΛΟΑΤΚΙ και ο Γιώργος Καπουτζίδης.  “Για πόσο ακόμα θα ακούμε αιτήματα από άτομα της κοινότητας ΛΟΑΤΚΙ, όταν όσα ζήτησαν η πολιτεία τα ικανοποίησε ως τώρα παρά τις αντιδράσεις;” και πρόσθεσε, ρωτώντας τον Γιώργο Καπουτζίδη:

“Διαφωνείτε κ. Καπουτζίδη πως δεν μπορεί και δεν πρέπει η κοινωνία να αλλάξει τα δομικά της στοιχεία πχ την οικογένεια προς χάριν ενός μικρού ποσοστού των μελών της;”  “Που θα βάλουμε επιτέλους μια κόκκινη γραμμή σε όλον αυτόν τον παραλογισμό που μαστίζει τις σημερινές δυτικές κοινωνίες;” “Δεν είσαι ό,τι δηλώσεις”, έγραψε στον Γιώργο Καπουτζίδη. Κι εκείνος απάντησε: “Ούτε θεατές ψάχνω για το θέατρο, ούτε ψηφοφόρους”. Το μυαλό της Λατινοπούλου αποδείχτηκε, όχι μόνο “κλειστό”, αλλά και πολύ μικρό, για να χωρέσει την ακρίβεια και το μεγαλείο της απάντησης του ηθοποιού.

Ακολούθησε η ανάρτηση για τους πρόσφυγες από την Ουκρανία τους οποίους ξεχώρισε από όσους πνίγονται στη θάλασσα, επειδή οι Ουκρανοί έχουν χαρτιά, ενώ οι άλλοι είναι λαθρομετανάστες.

Η κούκλα στα σκουπίδια

Η κούκλα από τη Θεσσαλονίκη με την τόσο λεία επιδερμίδα και την τόσο τέλεια σιλουέτα που θυμίζει κούκλα από πλαστικό, εκμεταλλεύτηκε κάθε ευκαιρία για να κάνει θόρυβο γύρω από το όνομά της. Ζήτησε να “ελευθερωθούν τα χέρια της αστυνομίας”, απέναντι στους επαγγελματίες μπαχαλάκηδες. Αναφερόταν στα βίαια επεισόδια στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Τρεις μέρες μετά κατήγγειλε απόπειρα εισβολής στο σπίτι της και απειλές για τη ζωή της.  Το γεγονός ότι τα σχόλιά της και οι φωτογραφίες της ήταν στις σελίδες των ΜΜΕ μονίμως κάτω από τον τίτλο “Σκουπίδια”, δεν την πτόησε.

Η Αφροδίτη Λατινοπούλου θέλει έναν ομοιόμορφο και αψεγάδιαστο κόσμο, έναν τέλειο κόσμο. Ότι δεν είναι τέλειο την ενοχλεί. Πρόκειται για μια βαθιά φασιστική στάση ζωής, αλλά προφανώς αγνοεί τι είναι φασισμός. Φασισμός λοιπόν, κ. Λατινοπούλου, είναι η μη ανοχή στη διαφορετικότητα και η επιδίωξη να ισχύει, μία μόνο σκέψη, μία μόνον άποψη, ένα μόνο προτύπο. Πρόκειται για μία εντελώς απάνθρωπη αντίληψη, που έδωσε πλήρως αποτυχημένα πολιτικά συστήματα, όσες φορές πέρασε ο φασισμός στην πολιτική, μέσα στην ιστορία.

Η επίθεση της Λατινοπούλου στη Δανάη Μπάρκα για τη σιλουέτα της και η άποψη ότι η παχυσαρκία πρέπει ουσιαστικά να διώκεται, ήταν αυτή που ξεχείλισε το ποτήρι, για τη Νέα Δημοκρατία, η οποία την απέκλεισε από τους υποψήφιους βουλευτές της. Είναι προφανές ότι ούτε το κυβερνών κόμμα δεν θέλει να έχει καμία σχέση με τα ρατσιστικά παραληρήματα της Αφροδίτης Λατινοπούλου.

Η ελληνική κοινωνία έχει με επιτυχία δώσει μάχες, και εξακολουθεί, για να κλείσει στο χρονοντούλαπο της λήθης το φασισμό. Εκεί έχει πρωτεύουσα θέση και η Αφροδίτη Λατινοπούλου. 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ