Αετονύχης “ταχυδακτυλουργός” κλέβει μπροστά στα μάτια της υπαλλήλου – ΒΙΝΤΕΟ αναγνώστη

Τη στιγμή που ένας αετονύχης αρπάζει με ταχυδακτυλουργικό τρόπο διάφορα αντικείμενα από ένα κατάστημα στο Ίλιον κατέγραψε η κάμερα του κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης.

Ο κλέφτης παρά το γεγονός ότι δίπλα του βρίσκεται μια υπάλληλος του καταστήματος καταφέρνει και αφαιρεί τα αντικείμενα χωρίς να τον καταλαβαίνει και να τα κρύβει μέσα στη φόρμα του. Στη συνέχεια ο δράστης βγήκε από το κατάστημα χωρίς να γίνει αντιληπτό ότι είχε κλέψει διάφορα προϊόντα με την αστυνομία να τον αναζητά μετά την καταγγελία του ιδιοκτήτη του καταστήματος.

Το βίντεο από το κλειστό κύκλωμα έστειλε αναγνώστης του enikos.gr.

Το enikos.gr στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο enikos.gr, αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6944 05 05 05 και στείλε μέσω imessage (χωρίς χρέωση), μέσω Viber (χωρίς χρέωση), μέσω WhatsApp (χωρίς χρέωση) ή μέσω mms (με χρέωση του παρόχου).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του enikos: https://www.facebook.com/enikosgr/ και με email: [email protected]

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.