Αδέσποτη σφαίρα καρφώθηκε σε ταξί: “Είδα μία λάμψη σαν αστραπή” δήλωσε ο οδηγός

Σοκαρισμένος δηλώνει ο οδηγός ταξί, του οποίου το αυτοκίνητο δέχθηκε αδέσποτη σφαίρα και ενώ λίγο νωρίτερα είχε επιβιβαστεί στο όχημα μία γυναίκα.

Συγκεκριμένα, το περιστατικό συνέβη λίγο μετά τις 8 το βράδυ, όταν ο οδηγός, ενώ εκτελούσε δρομολόγιο στο Μενίδι, άκουσε ξαφνικά ένα περίεργο θόρυβο. Σταμάτησε το όχημα του και έντρομος είδε στην οροφή του αυτοκινήτου μια τρύπα από σφαίρα. Το γεγονός επιβεβαίωσε και η ΕΛ.ΑΣ. η οποία και κλήθηκε στο σημείο, ενώ αργότερα απεδείχθη πως η σφαίρα προερχόταν από όπλο 9 χιλιοστών. Το εύρημα μεταφέρθηκε στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. και εξετάζεται.

«Ήμουν με πελάτη και σε κλάσματα του δευτερολέπτου και έχοντας ξεκινήσει, ακούω ένα “μπαμ” και βλέπω μία λάμψη σαν αστραπή, σοκαριστήκαμε, βγήκαμε από το αυτοκίνητο, πετάχτηκαν και οι συνάδελφοί μου από την πιάτσα», δήλωσε στην κάμερα του ΑΝΤ1 ο οδηγός ταξί και πρόσθεσε: «Στην αρχή πίστεψα ότι χτύπησα κάποιο μηχανάκι χωρίς φώτα, μετά σκέφτηκα ότι μπορεί να ήταν κάποια πέτρα. Ήταν, όμως, σφαίρα. Καλέσαμε άμεσα την αστυνομία και βρήκα τον κάλυκα».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ