Αχαρνές: Συνελήφθη 38χρονος για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος 8 γυναικών – Έστηνε καρτέρι έξω από φροντιστήρια

Στη σύλληψη ενός 38χρονου για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας κατ’ εξακολούθηση σε βάρος οκτώ γυναικών, στην περιοχή των Αχαρνών, προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές το απόγευμα της Δευτέρας (15/1).

Είχε προηγηθεί καταγγελία μίας νεαρής γυναίκας ότι το απόγευμα της 11ης Ιανουαρίου, ενώ έβγαινε από φροντιστήριο της περιοχής, ένας άνδρας την ακολούθησε και την προσέγγισε, ενώ προχώρησε σε χειρονομίες γενετήσιου χαρακτήρα σε βάρος της.

Για τον εντοπισμό του δράστη συγκροτήθηκε ειδική ομάδα αστυνομικών, που κατάφεραν να εντοπίσουν τον 38χρονο, ενώ βρισκόταν έξω από φροντιστήριο, όπου συχνάζουν μαθητές. Όπως ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ., ο 38χρονος ταυτοποιήθηκε ως ο δράστης των οκτώ αυτών περιστατικών προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος ισάριθμων γυναικών, στην ίδια περιοχή.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Συνελήφθη, απογευματινές ώρες της 15-1-2024 στις Αχαρνές, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αχαρνών, 38χρονος ημεδαπός για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας κατ’ εξακολούθηση.

Στο πλαίσιο διερεύνησης καταγγελίας αναφορικά με άτομο που απογευματινές ώρες της 11-1-2024, προσέγγισε και ακολούθησε νεαρή γυναίκα κατά την έξοδο της από φροντιστήριο στην περιοχή των Αχαρνών και προέβη σε χειρονομίες γενετήσιου χαρακτήρα, συγκροτήθηκε ειδική ομάδα αστυνομικών για τον εντοπισμό του.

Μετά από επιτήρηση σε σημεία όπου κινούνταν το ύποπτο άτομο από ανωτέρω αστυνομικούς, εντοπίστηκε εξωτερικά φροντιστηρίου όπου συχνάζουν ανήλικοι μαθητές και ακινητοποιήθηκε.

Από την περαιτέρω προανακριτική έρευνα, ταυτοποιήθηκε ως δράστης συνολικά οχτώ προσβλητικών πράξεων γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος γυναικών που διέπραξε σε προγενέστερο χρόνο στην ίδια περιοχή.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ