Αχαΐα: Σε εξέλιξη επιχείρηση εντοπισμού πεζοπόρου – Κάλεσε στο 112 και είπε ότι έχασε τον προσανατολισμό του

Συναγερμός έχει σημάνει στην Αχαΐα, όπου στήθηκε επιχείρηση για τον εντοπισμό πεζοπόρου που έχει χαθεί στο Δάσος της Αροάνιας στα ορεινά του νομού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του pelop.gr ο άνδρας έκανε πεζοπορία στο δάσος, και κάποια στιγμή έχασε τον προσανατολισμό του, με αποτέλεσμα να μην γνωρίζει σε ποιο σημείο βρίσκεται, ενώ είναι εξαντλημένος.

O άνδρας τηλεφώνησε στο 112 και μέσω του στίγματος από το κινητό του τηλέφωνο, έχει στηθεί επιχείρηση για τον εντοπισμό του.

Στην επιχείρηση συμμετέχουν κλιμάκιο της Ελληνικής Αστυνομίας, του ΕΚΑΒ, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και της Πολιτικής Προστασίας για τον εντοπισμό του άνδρα και αυτό που θέλουν άπαντες είναι να βρεθεί το συντομότερο.

Exit mobile version