Αχαΐα: Ράγισε καρδιές ο πατέρας της 17χρονης που έχασε τη ζωή της σε τροχαίο – Σπαρακτικές στιγμές

Γέμισαν κόσμο το μεσημέρι της Κυριακής τα Βεσκουκέικα, έξω από την Κάτω Αχαΐα.

Οι καμπάνες χτυπούσαν πένθιμα, ο πόνος ξεχείλιζε, τα πάντα ήταν σιωπηλά. Μόνο η φωνή του πατέρα, «έσκιζε» τον αέρα και ράγιζε τις καρδιές των εκατοντάδων που στέκονταν αμίλητοι έξω από το σπίτι του σύμφωνα με το pelop.gr.

Η γυναίκα του στο νοσοκομείο, τραυματισμένη από το τροχαίο, η κόρη του σε λευκό φέρετρο, και εκείνος απαρηγόρητος να φωνάζει το όνομά της: Ελένη.

Κοίταζε συνεχώς το πρόσωπό της, ήταν η πρωτότοκη, η αγαπημένη του, το κορίτσι του. Στο πλάι του και τα δύο μικρότερα δίδυμα παιδιά του, ο Ανδρέας και ο Αλέξανδρος.

Το λευκό φέρετρο βγήκε από το σπίτι και μόνο θρήνος ακουγόταν στο χωριό! Κάποια στιγμή οι εκατοντάδες μαυροφορεμένοι χειροκρότησαν την Ελένη. Και τότε τα δάκρυα κύλησαν από τα μάτια.

Πάτρα- τροχαίο

Ακόμη ένα νέο κορίτσι χάθηκε στην καρμανιόλα. Πόσους να μετρήσουν ακόμη οι φίλοι, οι συγχωριανοί, οι συγγενείς της οικογένειας. «150 και πάνω έχω μετρήσει» τόνισε ένας 60χρονος, φίλος του πατέρα».

Το φανάρι στη διασταύρωση της Αχαγιάς δεν λειτουργούσε το μεσημέρι του Σαββάτου. Αναβόσβηνε ένα «πορτοκαλί».

Η Αγγελική Βεσκούκη, νοσηλεύτρια στο Κέντρο Υγείας Κ. Αχαΐας, οδηγούσε και επιχείρησε να στρίψει αριστερά (ερχόταν από Πάτρα) για να ανέβει προς το γήπεδο και να κατευθυνθεί στα Βεσκουκέϊκα.

Το φορτηγό ερχόταν από Πύργο. Χτύπησε το μικρό αυτοκίνητο της οικογένειας στην πόρτα της συνοδηγού. Εκεί που καθόταν η Ελένη.

τροχαίο- Αχαΐα

Η 17χρονη μαθήτρια της Γ’ Λυκείου τραυματίστηκε πολύ σοβαρά. Προσπαθούσε να πιάσει το πρόσωπό της. Ήταν η τελευταία εικόνα που είδαν οι αυτόπτες μάρτυρες.

Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπως και η μητέρα της. Ήταν όμως αργά για εκείνη.

Η 17χρονη «έφυγε». Ήταν τόσο σφοδρή η σύγκρουση που το φορτηγό κατέληξε σε παρακείμενη μάντρα αυτοκινήτων. Αφού πρώτα ξήλωσε το προστατευτικό κιγκλίδωμα της Εθνικής Οδού.

Η Κ. Αχαΐα θρηνεί. Η οικογένεια Βεσκούκη ήταν από τις πιο γνωστές στην περιοχή με έντονη δραστηριότητα ενώ ο αδελφός της τραγικής μητέρας διατηρεί φαρμακείο κοντά στο ΚΥ Κάτω Αχαΐας.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ