Αχαΐα: 23χρονη κατήγγειλε τον πατέρα της για βιασμό

Πέπλο μυστηρίου καλύπτει μία καταγγελία για βιασμό που έκανε 23χρονη σε βάρος του 56χρονου πατέρα της, ο οποίος είναι κτηνοτρόφος στο επάγγελμα και διαμένει σε χωριό της ορεινής Αχαΐας.  Στην καταγγελία της στην αστυνομία η 23χρονη φέρεται να αναφέρεται και σε περιστατικό με άλλο συγγενικό της πρόσωπο.

Η καταγγελία της διαβιβάστηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα και ανακριτή και άμεσα εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης για τον 56χρονο, ο οποίος κρατείται από την Παρασκευή το βράδυ στην Ασφάλεια Πατρών, ενώ αύριο θα περάσει το κατώφλι του ανακριτή για να απολογηθεί.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα pelop.gr, ο ίδιος, φέρεται να αρνείται τα πάντα, λέγοντας πως δεν έχει κάνει το παραμικρό από όσα του καταλογίζει η κόρη του, ενώ ο δικηγόρος του επικαλέστηκε τις μαρτυρίες και των άλλων μελών της οικογενείας του, επισημαίνοντας πως θα υποστηρίξουν τον ισχυρισμό του πατέρα.

Στην ίδια κατάθεση της κοπέλας καταγγέλλεται και ακόμη μία απόπειρα βιασμού. Πληροφορίες της ιστοσελίδας αναφέρουν πως μέλος της οικογένειας διαψεύδει την 23χρονη και δηλώνει πως λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή. Η υπόθεση εξετάζεται με προσοχή από τις αστυνομικές και δικαστικές Αρχές και αναμένεται να ξεκαθαρίσει τη Δευτέρα.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ