Αμπελόκηποι: Στη φυλακή ο 39χρονος που σκότωσε την σύζυγό του και έκρυψε την σορό σε πατάρι – «Θόλωσα και πανικοβλήθηκα» είπε στην ανακρίτρια

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 39χρονος που σκότωσε με σφυρί την 32χρονη σύζυγό του στους Αμπελόκηπους.

Γυναικοκτονία στους Αμπελόκηπους: Στον ανακριτή σήμερα για να απολογηθεί ο 39χρονος δολοφόνος – Τι θα υποστηρίξει

Της Άννας Κανδύλη 

Σύμφωνα με πληροφορίες ο καθ’ ομολογίαν δράστης ενώπιον της ανακρίτριας επανέλαβε ότι δεν είχε προσχεδιάσει να σκοτώσει την σύζυγό του, αλλά θόλωσε όταν του είπε ότι θα τον εγκαταλείψει. Εκείνη τη στιγμή άρπαξε ένα σφυρί από την τσάντα της δουλειάς του και την χτύπησε.

Στη συνέχεια, όπως είπε, προσπάθησε να την επαναφέρει. Όταν κατάλαβε ότι είναι νεκρή, πανικοβλήθηκε. Έκρυψε τη σορό και για να καθησυχάσει τα παιδιά του, υποκρίθηκε ότι η μητέρα τους έφυγε από το σπίτι.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του, Χρήστο Στάθη, ο κατηγορούμενος ζήτησε ο ίδιος να πάει στη φυλακή και να μην εξεταστεί καν η δυνατότητα κατ’ οίκον κράτησής του με «βραχιολάκι».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ