Αμπελόκηποι: Εικόνες από το σημείο του άγριου φονικού – Έτσι σκότωσε τον φίλο του με κουζινομάχαιρο

Νέα στοιχεία για την άγρια δολοφονία που έγινε το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα στους Αμπελόκηπους.

Λίγο μετά τις 22:00 το βράδυ, ένας 60χρονος Πολωνός διαπληκτίστηκε με 45χρονο ομοεθνή του μέσα σε μονοκατοικία, στην οδό Βερναρδάκη. Κάποια στιγμή, και ενώ οι δύο άνδρες είχαν καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, ο 60χρονος πήρε ένα μαχαίρι από την κουζίνα και τραυμάτισε θανάσιμα τον 45χρονο. Στην μονοκατοικία, που ανήκει στον φερόμενο ως δράστη, βρισκόταν και μια γυναίκα από την Πολωνία που ήταν επίσης υπό την επήρεια μέθης. Και οι τρεις διατηρούσαν φιλικές σχέσεις μεταξύ τους. Παραμένει άγνωστο προς το παρόν το κίνητρο της δολοφονίας, ενώ μένει να διευκρινιστεί και η αφορμή του καβγά.

Στο σημείο του εγκλήματος έφτασε πρώτα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που εντόπισε νεκρό τον 45χρονο Πολωνό ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες έφερε τραύμα από μαχαίρι στην πλάτη.  Στον χώρο βρισκόταν και ο 60χρονος, ο οποίος συνελήφθη από τους αστυνομικούς που έσπευσαν στο σημείο.

Σε βάρος του 60χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία και πρόκειται να οδηγηθεί εντός της ημέρας στον εισαγγελέα.

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο της δολοφονίας στους Αμπελόκηπους

Όπως βλέπετε ο χώρος θυμίζει σκηνή από ταινία θρίλερ, με μια «λίμνη αίματος» στην αυλή του σπιτιού, και διάσπαρτα ματωμένα κομμάτια υφάσματος.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ