Α ρε Ελλάδα αθάνατη!

Άλλο ένα περιστατικό που μόνο στο ελληνικό κράτος θα μπορουσε να συμβεί.Το Υπουργείο Υγείας και το Ταμείο Δικηγόρων Επαρχιών απέστειλε έγγραφο σε ασφαλισμένο στην Άρτα, ο οποίος δεν βρίσκεται στη ζωή εδώ και 33 χρόνια! Καλούν τον… νεκρό να ανοίξει λογαριασμό για να καταθέσουν χρήματα που έχει πληρώσει για την ιατροφαρμακευτική του περίθαλψη. Η επιστολή έφτασε στα χέρια του γιού του, ο οποίος δημοσίευσε τα εξής:”Το ΤΥΔΕ θυμήθηκε μετά από 33 χρόνια και 8 ημέρες να ζητήσει από τον μακαρίτη πατέρα μου να δηλώσει την Τράπεζα στην οποία επιθυμεί να ανοίξει λογαριασμό για να καταθέτουν τα χρήματα που έχει πληρώσει για ιατροφαρμακευτική περίθαλψη!!!

Αυτή η δήλωση έχει και τον σκοπό της απογραφής, ώστε το Ταμείο να γνωρίζει ποιοί πραγματικά είναι οι δικαιούχοι.

Ναι, αλλά το Ταμείο γνωρίζει από το 1979 ότι ο πατέρας μου δεν βρίσκεται πια εν ζωή. Γι αυτό άλλωστε η χήρα του, η μητέρα μου παίρνει την σύνταξη χηρείας εδώ και τόσα χρόνια.

Σε κάνει όμως να αναρωτιέσαι και να υποπτεύεσαι: Μήπως κάποιος… αετονύχης υπάλληλος στην Αθήνα αποφάσισε κάποια στιγμή να “νεκραναστήσει” τον πατέρα μου, ώστε να εκμεταλλεύεται με κάποιο τρόπο παροχές-μαϊμού;

Δεν ξέρω πώς αλλιώς να το εξηγήσω, πάντως σίγουρα θα το ψάξω καλά-καλά το θέμα.” Πηγή: epiruspost.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ