Βόλος: Επιχείρησε να αυτοκτονήσει παίρνοντας χάπια πάνω από το μνήμα του συζύγου της

Μία δραματική ιστορία από τον Βόλο, βλέπει το φως της δημοσιότητας. Μία γυναίκα 65 ετών επιχείρησε να βάλει τέλος στη ζωή της, παίρνοντας χάπια, πάνω από τον τάφο του συζύγου της.

Όπως αναφέρει ο Ταχυδρόμος, χθες προκλήθηκε μεγάλη αναστάτωση σε κοιμητήριο της ευρύτερης περιοχής του Βόλου. Μία 65χρονη γυναίκα πήρε χάπια προκειμένου να βάλει τέλος στη ζωή της. Ευτυχώς, έγινε αντιληπτή και την παρέλαβε άμεσα πλήρωμα ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ.

Σύμφωνα με μάρτυρες, το περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι. Η γυναίκα φαινόταν να βρίσκεται σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση, ενώ σε κάποια στιγμή φάνηκε να την εγκαταλείπουν οι δυνάμεις της, γεγονός που παρατήρησαν οι παριστάμενοι.

Τρομοκρατημένοι πολίτες κάλεσαν το ΕΚΑΒ Βόλου. Ζητούσαν άμεσα βοήθεια ώστε να σωθεί η απελπισμένη γυναίκα. Το πλήρωμα του ΕΚΑΒ που προσέτρεξε για βοήθεια παρέλαβε τη γυναίκα με τις αισθήσεις της και την μετέφερε στο Αχιλλοπούλειο. Η γυναίκα εισήχθη στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών, όπου της παρασχέθηκαν άμεσα οι πρώτες βοήθειες. Ολοι οι γιατροί έπεσαν πάνω της προκειμένου να τη βοηθήσουν και, ευτυχώς, κατάφεραν να την κρατήσουν στη ζωή. Η γυναίκα παρέμεινε για προληπτικούς λόγους στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η 65χρονη έχασε τον σύζυγό της πριν από μερικούς μήνες, τον Μάρτιο, γεγονός που της στοίχισε πάρα πολύ. Πρόκειται για μία ταλαιπωρημένη γυναίκα, που βίωσε τον πόνο πένθους και ως μητέρα, όταν πριν από αρκετά χρόνια είχε χάσει τον γιο της. Το νέο «χτύπημα» τη βρήκε σε ήδη επιβαρυμένη ψυχολογική κατάσταση, με αποτέλεσμα να λυγίσει και να παρουσιάσει μία στιγμή αδυναμίας.

Στη χθεσινή επίσκεψή της στο κοιμητήριο δεν άντεξε από τη συναισθητική φόρτιση. Δίπλα στον τάφο του συζύγου της, που ήταν πάντοτε δίπλα της στις δύσκολες στιγμές και την υποστήριζε όλα αυτά τα χρόνια, προσπάθησε να βάλει τέλος της ζωής και ευτυχώς ήταν πολύ τυχερή.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ