Φωτιά στην Αττική: Μετά την πυρκαγιά ήρθε και το πλιάτσικο στο καμένο της σπίτι

Μία ασύλληπτη ιστορία από τις Αφίδνες έφερε στο φως ο ΑΝΤ1. Κάτοικος της περιοχής που είδε το σπίτι της να παραδίδεται στις φλόγες και να γίνεται ακόμα και έκρηξη στην κουζίνα έπεσε θύμα πλιάτσικου. Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού, ανάμεσα στους μαυρισμένους τοίχους που έχουν απομείνει όρθιοι, εξέφρασε την απόγνωση της. Υποστήριξε πως ό,τι υπήρχε μέσα σ’ αυτούς τους τοίχους έχει καταστραφεί, είπε ότι μένει μαζί με την κόρη και την μητέρα της σε ξενοδοχείο, ενώ σημείωσε ότι το σπίτι που υπέστη τεράστιες ζημιές είναι η κύρια κατοικία τους. Ωστόσο, όπως κατήγγειλε, δεν είναι μόνο η φωτιά, αφού ό,τι απέμεινε στο πίσω μέρος του σπιτιού, που είναι πέτρινο, αποτέλεσε «μαγνήτη» για πλιάτσικο, αναφέροντας ότι αρκετά πράγματα της έχουν κλαπεί τις τελευταίες ώρες.

Μάλιστα, όπως είπε κάτι ανάλογο είχε συμβεί και στην παλαιότερη φωτιά στην Δροσοπηγή, αναφέροντας μάλιστα ότι οι ασυνείδητοι μετέφεραν με κομβόι αυτοκινήτων πράγματα από σπίτια που είχαν καταστραφεί από την πυρκαγιά.

Όπως είπε χαρακτηριστικά στην κάμερα του ΑΝΤ1, το σπίτι έχει καταστραφεί, αλλά είναι το μόνο που έχει η οικογένεια της και κατά συνέπεια δεν έχουν άλλο δρόμο από το να επιστρέψουν και να προσπαθήσουν να το φτιάξουν από την αρχή.

Τέλος είπε ότι προσωρινά φιλοξενούνται σε ένα ξενοδοχείο, αλλά δεν ξέρουν μέχρι πότε θα συνεχιστεί η φιλοξενία, λέγοντας με εμφανή τα σημάδια της συγκίνησης στο πρόσωπο της, «δεν έχω άλλη επιλογή από το να παραμείνω δυνατή για να στηρίξω την οικογένεια μου».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ