ΕΛ.ΑΣ.: Συνελήφθη ένας άνδρας για εμπρησμό στο Κρυονέρι – Τι βρέθηκε στην κατοχή του

Τη σύλληψη ενός άνδρα το πρωί της Παρασκευής από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Κρατικής Ασφάλειας ανακοίνωσε πριν από λίγο η ΕΛ.ΑΣ. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο συλληφθείς κατηγορείται για εμπρησμό σε δασική έκταση στην περιοχή Μαντρί στο Κρυονέρι, καθώς και για παραβάσεις των νομοθεσιών για ναρκωτικά, φωτοβολίδες και βεγγαλικά.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., εθελοντές της Πολιτικής Προστασίας εντόπισαν τον συλληφθέντα να κινείται με δίκυκλο σε δύσβατο σημείο της περιοχής Μαντρί στο Κρυονέρι και όπως αναφέρεται «κατά την παραμονή του στο σημείο, εκδηλώθηκε νέα εστία πυρκαγιάς, η οποία δεν δικαιολογούνταν από τις επικρατούσες συνθήκες ανέμων και ως εκ τούτου το άτομο υποδείχθηκε σε αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε.».

Η ΕΛ.ΑΣ., συνεχίζοντας, αναφέρει ότι από την έρευνα προέκυψε «η εμπλοκή του σε ακόμα δύο αναζωπυρώσεις στο νεκροταφείο Κρυονερίου και στο ρέμα στην περιοχή Μαντρί» και συμπληρώνει ότι «κατά την έρευνα στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν σπίρτα, αναπτήρες, προσανάμματα, τσόφλια καρυδιών που χρησιμοποιούνται ως προσανάμματα, φιδάκι, κροτίδες, ποσότητα κάνναβης, σπόροι και τρίφτης κάνναβης και ένας φορητός υπολογιστής».

Έτσι ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ