Συναγερμός για αναζωπυρώσεις στη φωτιά της Βαρυμπόμπης – Δύο τα πύρινα μέτωπα – Νέες ΦΩΤΟ αναγνωστών

Μεγάλη αναζωπύρωση στη φωτιά της Βαρυμπόμπης. Αυτή τη στιγμή, σύμφωνα με αναφορές, η φωτιά καίει σε δύο μέτωπα, σε δασική έκταση. Το ένα είναι σε ρεματιά ανάμεσα στις Αδάμες και το αεροδρόμιο Τατοΐου και το δεύτερο στις παρυφές του Κρυονερίου, με κατεύθυνση προς τη Δροσοπηγή και την Ιπποκράτειο Πολιτεία. Γύρω από το πρώτο μέτωπο υπάρχουν καμένες εκτάσεις, άρα είναι δύσκολο να επεκταθεί η φωτιά ωστόσο το δεύτερο μέτωπο είναι σε άθικτο από την καταστροφική φωτιά σημείο.

Στο σημείο σπεύδουν πέντε ελικόπτερα και ένα αεροσκάφος, ενώ υπάρχουν ήδη ισχυρές επίγειες δυνάμεις.Όσοι βρίσκονται αυτή την ώρα στην Ιπποκράτειο Πολιτεία, έλαβαν μήνυμα μέσω του “112” να εκκενώσουν άμεσα και να κατευθυνθούν προς την Αθήνα, μέσω της εθνικής οδού Αθηνών-Λαμίας. Επίσης, με το ίδιο μήνυμα ενημερώνονται και όσοι βρίσκονται στη Δροσοπηγή να απομακρυνθούν από την περιοχή και να κατευθυνθούν προς τον Ωρωπό ή τις Αφίδνες.

H φωτιά στο ξεκίνημά της

Δείτε φωτογραφίες που έστειλαν αναγνώστες του enikos.gr, οι περισσότεροι εκ των οποίων κάνουν λόγο για νέα φωτιά και όχι για αναζυπυρώσεις

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ