Ανεξέλεγκτη η φωτιά στην Εύβοια: Καίγονται σπίτια στις Ροβιές – Ακούγονται δυνατές εκρήξεις – ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Δραματικές στιγμές στις Ροβιές, με μεγάλο μέρος του χωριού να έχει παραδοθεί στις φλόγες από τη μεγάλη φωτιά που έχει ξεσπάσει από την Τρίτη στη Λίμνη Ευβοίας και μαίνεται ανεξέλεγκτη.

Οι κάτοικοι των οικισμών Ροβιές και Παλαιοχώρι είχαν απομακρυνθεί νωρίτερα. Ωστόσο υπήρχαν άτομα που εγκλωβίστηκαν στην περιοχή. Έτσι αυτά επιβιβάστηκαν σε παραπλέοντα ιδιωτικά σκάφη, βάρκες και φέρι μποτ που έσπευσαν στην παραλία της περιοχής, προκειμένου να απομακρυνθούν από το σημείο, όπου εισήλθαν πριν από λίγο οι φλόγες και καίνε τα πάντα στο πέρασμα τους.

Σπίτια έχουν παραδοθεί στις φλόγες, όπως φαίνεται σε πλάνα και φωτογραφίες, την ώρα που ρεπορτάζ του evima.gr αναφέρει πως ακούγονται εκρήξεις σε οικίες που καίγονται. Η αστυνομία, από την πλευρά της, κάνει ό,τι μπορεί για να απομακρύνει όσους έχουν παραμείνει εντός του οικισμού.

Και αυτά την ώρα που το ένα μέτωπο κατευθύνεται προς τα χωριά του όμορου δήμου Ιστιαίας Αιδηψού με τους ισχυρούς ανέμους που πνέουν στην περιοχή να αποτελούν σύμμαχο της πυρκαγιάς.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ