Αποκάλυψη σοκ για τη δολοφονία στη Λάρισα: Ο δράστης ηχογραφούσε τη στιγμή που πυροβολούσε τη σύζυγό του

Σοκ προκαλούν οι νέες αποκαλύψεις για τη δολοφονία της 43χρονης γυναίκας από τον σύζυγό της, στη Σωτηρίτσα της Λάρισας, χθες το πρωί. Ο δράστης, που έχει οδηγηθεί αυτή την ώρα ενώπιον των δικαστικών Αρχών, σύμφωνα με την “Ελευθερία” φέρεται να έχει ηχογραφήσει τη στιγμή του εγκλήματος, πράξη που δεν έχει προηγούμενο. Σύμφωνα με άλλες πηγές, που επικαλείται το onlarissa.gr, στο ηχητικό αρχείο ακούγονται διάλογοι μεταξύ του δράστη και του θύματος, όπως και πυροβολισμοί. Η κατασχεθείσα συσκευή θα αποσταλεί για εξέταση στα εργαστήρια της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών.

Η νέα γυναικοκτονία έχει συγκλονίσει το Πανελλήνιο. Το πρωί της Τρίτης η 43χρονη γυναίκα, μητέρα τριών παιδιών, έπεσε νεκρή από τις σφαίρες του 54χρονου συζύγου της, μέσα στην ταβέρνα που διατηρεί ο αδελφός της.

Στον εισαγγελέα ο συζυγοκτόνος

Ο καθ’ ομολογίαν δράστης, που συνελήφθη από τους αστυνομικούς, έφτασε πριν από λίγο το Δικαστικό Μέγαρο Λάρισας. Το όχημα που μετέφερε τον 54χρονο διέσχισε τον πεζόδρομο της Παπακυριαζή και μαζί με τα αυτοκίνητα της αστυνομίας μπήκαν στο γκαράζ του Δικαστικού Μεγάρου.

Αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα, όπου θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις για τη δολοφονία της συζύγου του.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από το larissanet.gr:

Την ίδια στιγμή, αναμένονται τα αποτελέσματα από τη νεκροψία – νεκροτομή στη σορό της 43χρονης. Χθες η ιατροδικαστής Ρουμπίνη Λεονταρή, η οποία βρέθηκε στον τόπο του συμβάντος δήλωσε – σύμφωνα στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι η 43χρονη δέχθηκε “βολές σε καίρια σημεία στο θώρακα, αλλά και μια βολή στο κεφάλι από περίστροφο”. Επιπλέον, τόνισε ότι η βολή στο κεφάλι της 43χρονης έχει τεράστιο ενδιαφέρον και εξετάζεται το ενδεχόμενο να πρόκειται για “χαριστική βολή”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ