Δύσκολη η νύχτα στο Κρυονέρι – Δόθηκε εντολή εκκένωσης της οδού Ανοίξεως

Δύσκολη είναι η νύχτα στο Κρυονέρι καθώς όπως έγινε γνωστό λίγο πριν τις 3 τα ξημερώματα δόθηκε εντολή προληπτικής εκκένωσης τμήματος του οικισμού από το Δήμο Διονύσου καθώς οι φλόγες πλησιάζουν απειλητικά.

Η αστυνομία με αναμμένες τις σειρήνες και, χτυπώντας πόρτα πόρτα, καλεί τους πολίτες να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους.

Δείτε την ανάρτηση του Δήμου Διονύσου:

Νωρίτερα ο δήμαρχος Διονύσου είχε μιλήσει στον Real Fm για τη μάχη που δίνεται προκειμένου οι φλόγες να μην περάσουν στην κοινότητα Κρυονερίου.

“Δίνουμε μάχη αυτή την ώρα για να κρατήσουμε τη φωτιά μακριά από το Κρυονέρι. Είναι τρεις διαφορετικές εστίες ενώ υπάρχει μεγάλη δύναμη της Πυροσβεστικης στο σημείο” ανέφερε ο δήμαρχος Διονύσου στον Real Fm. “Οι φλόγες είναι στα 100 με 200 μέτρα από το κοιμητήριο. Αυτή τη στιγμή δεν τίθεται θέμα εκκένωσης οικισμού” κατέληξε ο δήμαρχος Διονύσου κύριος Καλαφατέλης,

Εστάλη μήνυμα 112

Μήνυμα για εκκένωση της οδού Ανοίξεως Κρυονερίου λόγω δασικής πυρκαγιάς στην περιοχή εστάλη μέσω του ειδικού τηλεφωνικού αριθμού 112.

Το μήνυμα αναφέρει: «Αν βρίσκεστε στην Οδό #Ανοίξεως πλησίον της δασικής έκτασης #Κρυονερίου εκκενώστε τώρα προς την Ε.Ο. #Αθηνών -Λαμίας μέσω Λεωφόρου Κρυονερίου. Δασική πυρκαγιά στην περιοχή σας»

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ