Έγκλημα στην Δάφνη: Στον εισαγγελέα ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της 31χρονης

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε το πρωί του Σαββάτου ο 39χρονος που δολοφόνησε με μαχαίρι τη σύζυγό του στη Δάφνη και στη συνέχεια παραδόθηκε στο αστυνομικό τμήμα.

Ο καθ’ ομολογίαν συζυγοκτόνος υποστήριξε στους αστυνομικούς ότι ζήλευε παράφορα την 31χρονη σύζυγό του και ότι ήταν θέμα τιμής, καθώς πίστευε ότι τον απατούσε.

Οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σπίτι της οικογένειας στην οδό Λάμπρου Κατσώνη βρήκαν την άτυχη γυναίκα νεκρή μέσα σε μία λίμνη αίματος στο υπνοδωμάτιο του ζευγαριού.

Σύμφωνα με τους γείτονες υπήρχαν εντάσεις ανάμεσα στο ζευγάρι ενώ μια γειτόνισσα είχε ειδοποιήσει πρόσφατα την Αστυνομία έπειτα από καβγά και συγκεκριμένα το βράδυ της Κυριακής 11 Ιουλίου. Η ίδια είχε κάνει μάλιστα και μια προφητική ανάρτηση στο διαδίκτυο τονίζοντας: “Σήμερα βράδυ κάλεσα το 100 για ενδοοικογενειακή βία σε γειτονικό διαμέρισμα που ζει και ανήλικο. Τα κουδούνια αλλάχτηκαν την Παρασκευή και έδωσα το δικό μου φυσικά για να μπουν στην πολυκατοικία. Το περιπολικό ήρθε μετά από 25 λεπτά δεν μπήκαν καν στο κόπο να κατέβουν άνοιξαν απλά τα παράθυρα και έφυγαν!!! Δεν έκανα καταγγελία για πάρτι αγαπημένη ΕΛΑΣ. Όταν την σφάξει θα ενημερώσω πρώτα κανά κανάλι για να σας φωνάξουν».

Οι αστυνομικοί που αγνόησαν τη συγκεκριμένη καταγγελία τέθηκαν σε διαθεσιμότητα.

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟ: ΑΝΤ1

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ