Σκουπίδια μόνο το βράδυ – Τα μέτρα για τον καύσωνα στη Θεσσαλονίκη

Κάλεσμα στους πολίτες να κατεβάζουν τα σκουπίδια τους σε καλά κλεισμένες σακούλες και μόνο τις βραδινές ώρες για όσο διάστημα διαρκέσει ο καύσωνας, απευθύνει ο δήμος Θεσσαλονίκης.

Τα μέτρα τα οποία έχει ενεργοποιήσει η δημοτική αρχή για την προστασία των πολιτών από τις ιδιαίτερα υψηλές θερμοκρασίες θα παραμείνουν σε ισχύ τουλάχιστον έως τη Δευτέρα, 2 Αυγούστου.

Οι κλιματιζόμενες αίθουσες

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, στη διάθεση του κοινού εξακολουθούν να βρίσκονται, από τις 11 το πρωί έως τις 7 το απόγευμα, κλιματιζόμενες αίθουσες στα ΚΑΠΗ που βρίσκονται στις οδούς Χαράλαμπου Μούσχου 9 (‘Ανω Πόλη), Γρηγορίου Λαμπράκη 42 και Αλεξανδρείας 27, στο φουαγιέ του δημαρχείου Θεσσαλονίκης και στο ισόγειο του Κέντρου Αρχιτεκτονικής, Αγγελάκη 13.

Παράλληλα, η δομή αστέγων της οδού Ανδρέου Γεωργίου 13 (τηλ. 2310-528811) βρίσκεται σε διαρκή λειτουργία, ενώ η δημοτική αστυνομία συνεχίζει να επισκέπτεται πάρκα και σημεία όπου παρατηρείται συγκέντρωση πολιτών και κυρίως ηλικιωμένων ώστε να τους ενημερώνουν για τις οδηγίες που πρέπει να ακολουθούν και όπου απαιτείται προσφέρουν νερά.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ