Ληστές απείλησαν με σφυρί υπάλληλο μίνι μάρκετ στη Θεσσαλονίκη – ΒΙΝΤΕΟ ντοκουμέντο

Στόχος ληστών για 4η φορά μέσα σε έξι μήνες έγινε μίνι μάρκετ στην περιοχή της Πολίχνης στη Θεσσαλονίκη. Το περιστατικό εκτυλίχθηκε το πρωί, με τους δράστες να μην πτοούνται από την κίνηση στον δρόμο.

Όπως φαίνεται σε βίντεο ντοκουμέντο του Grtimes.gr, οι δύο άνδρες μπήκαν κατάστημα γύρω στις 6.30 το πρωί και κρατώντας ένα σφυρί στο χέρι κατάφεραν να αποσπάσουν περίπου 1.000 ευρώ από το ταμείο. Ο ένας από τους δύο δράστες φορά κράνος και κατευθύνεται αρχικά προς το ψυγείο. Το ανοίγει χωρίς να φορά γάντια και παίρνει δύο μπύρες. Τότε, κατευθύνεται προς το σημείο όπου βρίσκεται ο συνεργός του, ο οποίος φοράει κουκούλα και ακουμπάει τις μπύρες στον πάγκο.

Στη συνέχεια ο δράστης με το κράνος βγάζει ένα σφυρί και απειλώντας τον υπάλληλο ξεκινά να αδειάζει το ταμείο, το οποίο είχε εκείνη την ώρα περίπου 1.000 ευρώ. Οι δύο ληστές, σύμφωνα με πληροφορίες, μιλούσαν σπαστά ελληνικά ενώ τις κινήσεις τους κατέγραψαν καρέ – καρέ οι κάμερες ασφαλείας του καταστήματος.

Όπως ανέφεραν στο GRTimes.gr καταστηματάρχες της περιοχής, τα περιστατικά κλοπών, διαρρήξεων αλλά και ληστειών είναι συχνά τόσο στην περιοχή της Πολίχνης όσο και στην υπόλοιπη Δυτική Θεσσαλονίκη. Για αυτόν τον λόγο, ζητούν να ενισχυθεί άμεσα η αστυνόμευση – ιδιαίτερα τις βραδινές ώρες – προκειμένου να αισθάνονται πιο ασφαλείς.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ