Νέα στοιχεία για την καταγγελία περί “μαϊμού” εμβολιασμού στο νοσοκομείο Μεσολογγίου

Νέα στοιχεία προκύπτουν για την καταγγελία που αφορά σε εικονικό εμβολιασμό. Το θέμα έχει προκαλέσει αναστάτωση στο νοσοκομείο Μεσολογγίου, ενώ περισσότερες πληροφορίες για το περιστατικό έδωσε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος. «Τι σκαρφίζεται ο άνθρωπος για να αποφύγει ένα δώρο ζωής το εμβόλιο. Ολόκληρη κομπίνα με “μαϊμού” εμβολιασμό», αναφέρει.

Συγκεκριμένα, οι υπεύθυνοι του εμβολιαστικού κέντρο του νοσοκομείου Μεσολογγίου κατήγγειλαν στη διοίκηση του νοσηλευτικού ιδρύματος ότι την περασμένη Πέμπτη ανακάλυψαν ότι δηλώθηκε υπάλληλος παραιατρικών επαγγελμάτων στο πληροφοριακό σύστημα ότι έκανε τη δεύτερη δόση του εμβολίου, χωρίς να έχει περάσει από το εμβολιαστικό κέντρο και χωρίς να εμφανίζεται ο εμβολιασμός στις δόσεις νέου που χορηγήθηκαν.

«Εάν αποδειχθούν τα καταγγελλόμενα τότε θα πρόκειται για εμβολιασμό-μαϊμού», εξηγεί ο κ. Γιαννάκος συμπληρώνοντας πως ήδη ερευνάται αν η εν λόγω υπάλληλος του νοσοκομείου έχει κάνει την πρώτη δόση του εμβολίου.

Η ΠΟΕΔΗΝ σημειώνει ότι αν τεκμηριωθεί ο «μαϊμού εμβολιασμός» τόσο η υπάλληλος του νοσοκομείου όσο και όσοι λειτούργησαν ως συνεργοί της θα πρέπει να τιμωρηθούν παραδειγματικά. Ταυτόχρονα, η διοίκηση του νοσοκομείου Μεσολογγίου έχει διατάξει Ένορκη Διοικητική Εξέταση (ΕΔΕ) και έχει επίσης στείλει την υπόθεση στην Εισαγγελία που διεξάγει ανάλογη έρευνα για το συμβάν.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ